100 de pachete pentru copiii de etnie roma

Mos Nicolae a adus zambetul pe buzele celor 100 de copii de etnie roma, dar si copii ai strazii aflati in seara de 5 decembrie in jurul bradului din fata Casei de Cultura. Ei au primit pachete in valoare de 50 lei  fiecare, dar i-au multumit Mosului cu un frumos program artistic, care a incantat audienta. Prezenti la eveniment au fost Secretar de Stat in M.S. dr. Florian Bodog, Vicepresedintele Consiliului Judetean Ioan Mang, Viceprimarul Ovidiu Muresan, Florica Chereches, dr.Boieriu Valeriu. Acesta este doar inceputul surprizelor pregatite de Alianta pentru Unitatea Romilor Oradea-Presedinte Copar Stefan Jean, Centrul cultural European Crestin al romilor Bihor presedinte Rezmuves Iosif, Primaria Oradea. Organizatorii tin sa multumeasca sponsorilor care au creat o atmosfera de basm: Dir.Casa de Cultura dl.Cretu, “Comoara cu povesti”, Teatrul de Papusi, dar si sponsorilor care au oferit pachetele: Selgros Oradea, Consilier Lakatos Sandor Giony, Parintele Sabau de la Biserica Sf.Mare Mucenic Gheorghe, sponsorilor anonimi din Primaria Oradea si oamenilor de afaceri Oradeni.

Reusita evenimentului i-a determinat pe organizatori sa-l aduca in 24 decembrie pe Mos Craciun care va aprinde beculetele de pe frumosul brad impodobit din fata Casei de Cultura. Mosul va imparti 150 de pachete copiilor nevoiasi, care vor simti si ei poate pentru prima data farmecul Craciunului.

Oameni de afaceri dar si reprezentanti politici si-au auntat prezenta la viitorul eveniment. Craciun Fericit copiilor si felicitari organizatorilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.