20 de ani de SMURD in Bihor

Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) împlinește 20 de ani de activitate în Bihor.

12 Octombrie 2013 este ziua în care se împlinesc două decenii de activitate a echipajelor SMURD Bihor. Pentru a celebra aniversarea în Oradea și Felix vor fi organizate o serie de manifestări. Echipa SMURD a pregatit in data de 5 si 7  Octombrie activitati dedicate copiilor si tinerilor, acestia putand participa de asemenea la cros-ul din 6 Octombrie.

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013, ora 10:00 în Parcarea Lotus Center

  • Concurs de desene pe asfalt pentru elevii claselor I – IV
  • Concurs de desene pentru elevii claselor V – VIII – vernisajul expoziției în incinta Lotus Center

Tema celor două concursuri va fi „Salvatorii de lângă noi”. Tot în Lotus 3 echipe de câte 3 elevi ai Liceului de Artă din Oradea vor realiza un desen interactiv dedicat acestui eveniment.

 

Duminică, 06 Octombrie 2013, ora 10:00

  • SMURD RUNNING DAY – cros cu plecarea din Piața Unirii pe traseul: Piața Unirii – Podul Primăriei – strada Emilian Mircea Chitul – strada Sfântul Apostol Andrei – Podul Decebal – aleea de pe malul drept Crișul Repede – Podul Sovata – strada Splaiul Crișanei – Podul Decebal – Strada Principatelor Unite – Pod Centrul de Calcul – strada Emilian Mircea Chitul – Piața Unirii. Lungimea totală a traseului este de 5 km. Participanții vor concura în cadrul a două categorii: femei și bărbați, fără limită de vârstă.

Program:

  • Perioada de înscriere: 09:00 – 10:00
  • START – ora 10:00
  • Decernarea premiilor: 11:30

 

Luni, 07 Octombrie 2013

  • Cursuri de prim ajutor oferite de instructorii SMURD Bihor precum și de studenți ai Facultății de Medicină și Farmacie pentru elevii Colegiului Național Iosif Vulcan Oradea, Colegiului Național Emanuil Gojdu Oradea, Colegiului Național Mihai Eminescu Oradea, Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, Liceului de Arte Oradea și Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” Oradea

 

09 – 13 Octombrie 2013

  • Ediția a V-a a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență și Salvări în Situații Speciale SEARCH AND RESCUE 2013, cu participarea națională și internațională

12 Octombrie 2013

  • 15:00 În Băile Felix, la Hotelul Internațional, retrospectiva și planurile de viitor ale SMURD Bihor

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.