Abdomen plat: Mit sau adevar (pentru femei)

Daca cititi acest articol probabil si d-voastra a-ti facut sute de abdomen si ati incercat diferite cure de slabire. Dar oare acestea chiar functioneaza sau sunt niste mituri?

 

Efectuare exercitilor pentru muschii abdominali in fiecare zi.

Mit:  Muschii abdominali sunt muschi la fel ca si restul, nu trebuie tratati mai special decat altii. Lucrand in fiecare zi doar vom distruge constant fibrele musculare si aceastea nu vor avea timp sa se refaca. Atata timp cat abdomenul e acoperit de grasime, el nu isi va face aparitia chiar daca vom face exercitii pentru muschii abdominali  in fiecare zi.

 

Exercitiile cardio (aerobe) te ajuta sa obti un abdomen plat

Adevar: Exercitiile cardio te vor ajuta sa arzi grasimile si cu rabdare abdomenul isi va face aparatia. Asa ca nu uita de exercitiile aerobe daca vrei sa ai un abdomen plat, ele sunt cele mai bune pentru tine.

 

Prin exerctii voi transforma grasimea de pe abdomen in muschi

Mit: Grasimea nu se transforma in muschi.

Prin exercitii vei arde din grasimea nedorita si iti vei dezvolta masa musculara. O masa musculara mai dezvoltata pe langa ca iti va da un aspect fizic mai placut dar vei arde si mai multe grasime pentru ca ea doar existand acolo consuma calorii.

Mancand mai putin si des voi avea un abdomen mai plat

Adevar: Mancand mai multe mese pe zi iti accelerezi metabolismul deci o sa arzi mai multe calorii in procesul de digestive si vei impiedica formarea de grasimi in corp. Dar nu uita ca e important si ceea ce mananci, alege cu grija alimentele pe care le consumi.

 

Executand anumite exercitii pot sa dau jos doar grasimea de pe abdomen

Mit:  Grasimea se depoziteaza in functie de anumiti factori hormonali si/sau ereditari in diferita zone , la unii se aduna mai mult pe abdomen, la altii pe solduri , pe brate etc. ea nu se poate indeparta prin exercitii doar dintrun singur loc. In timpul exercitiilor grasimea va parasi corpul d-vostra in mod egal din toate zonele corpului

 

Folosirea centurii de neopren sau impachetarea trunchiului in folie ma va ajuta sa am un abdomen plat

Mit: Aceste trucuri nu te vor ajuta sa ai un abdomen plat ba mai mult iti vor pune in pericol sanatatea.
Folosirea folie/centurii duce la deshidratare excesiva, pierdere de minerale si supraincalzirea corpului, care REDUCE arderile si slabirea.
Si nu uitati arderea de grasimi se face in mod constant din toate partile corpului nu pe zone (spot reduction)

 

Radulescu Titus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.