Ajutor in tratament si prevenire – Orin.ro

Societatea ORIN a fost fondată în anul 1995. Țelul nostru este de a aduce soluții viabile pentru problemele de sănătate, în confortul căminului pacienților. Este vorba în principal de utilizarea aparatelor din domeniul fizioterapiei. În colaborare cu medicii asigurăm consultanță pentru soluționarea problemelor de sănătate astfel încât să ajutăm la înlăturarea cauzei reale. Misiunea noastră este de a crea un parteneriat pe termen lung cu clienții, parteneriat construit pe bază de încredere, profesionalism, produse de vârf, în concordanță cu motto-ul ”Ajutor in tratament si prevenire.”

Prin natura activității sale, firma se implică foarte mult și în acțiuni umanitare. Donăm  anual  aparate către  spitale şi instituţii de sănătate din diferite regiuni ale țării. Astfel dorim să ajutăm sistemul de sănătate, dorim să ajutăm astfel  oamenii în vârstă şi  pe cei care au nevoie de spitalizare. Bineînțeles, susținem și case de copii, cluburi de persoane cu handicap, sportivi și mulți alții care au nevoie de ajutorul nostru.

 1. Despre Ulticare si Biotorus

Principalele categorii de produse pe care ne axăm sunt magnetoterapia și laserterapia. Azi vom discuta despre magnetoterapie. BioTorus și UltiCare sunt cele mai noi produse certificate, care au parametri aparatelor profesionale, şi de asemenea sunt accesibile şi familiilor noastre. Aceste aparate nu le puteţi  întâlni nici în magazine, nici în farmacii. Ne ajută să înlăturăm nu doar durerea, ci şi cauza ei. Sunt foarte utile în prevenirea şi vindecarea diferitelor afecțiuni, precum  problemele aparatului locomotor, boli cardio-vasculare, boli din cauza cărăra pierdem anual pe cineva apropiat din familiile noastre.

 1. Aparatele BioTorus şi Ulticare sunt aparate de tratament, lucrează pe principiul câmpului magnetic pulsant, care are efecte terapeutice. Tocmai de aceea aceste aparate sunt utilizate în multe din instituțiile de sănătate din țară și din străinătate.  Magnetoterapia pulsantă o folosesc medicii la tratarea pacienţilor lor   la Spitalul Pelican din Oradea pe secția de Ortopedie a Dr. Cacuci, la Spitalul Clinic de recuperare din Cluj, Spitalul Clinic Timișoara pe secția de ortopedie – dr. Ivan Felicia, la Clinica de Tratament Balnear Buziaș, la Clinica Ghergulescu din Sighet -dr Hanciuța, la Spitalul Elias din Bucuresti, Spitalul Municipal Cluj Napoca pe secția dr. Coman, la Universitatea din Debrecen în centrul de recuperare, la Mezokovesd la Centrul judeţean de recuperare, sau la Ozd la secţia interne , şi multe alte instituţii.
 2. Sunt cazuri în care nu recomandăm utilizarea aparatului. Acestea sunt:
  1. femeile însărcinate sau la menstruație
  2. dacă aveți cardiostimulator
  3. dacă aveți hemoragii, hemoragii interne
  4. dacă vă este crescută funcția glandei tiroide, nu se recomandă în acea zonă doar
  5. dacă sunteți în timpul unui tratament oncologic

Care sunt principalele avantaje ale aparatului BIOTORUS LT-100?

 • Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
 • Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat de două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană.
 • Pentru fiecare aplicator poate fi utilizat alt program de lucru, în funcție de necesitate.
 • Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă.
 • Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic.
 • Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate).
 • Tehnologie NTS, protejată de brevet european
 • consultanță gratuită

Principalele afecțiuni pe care le trateaza aparatele BioTorus și UltiCare:

Comment List

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.