Reglarea tensiunii arteriale cu ajutorul aparatului BioQuant

Ce este BIOquant?

BIOquant® N este un dispozitiv laser destinat pentru iradierea cavității nazale. Rezultatul este îmbunătățirea parametrilor hemodinamici ai sângelui – reducerea vâscozității sângelui, sângele curge mai ușor prin vene. Se îmbunătățesc și caracteristicile reologice ale sângelui, crește flexibilitatea globulelor roșii. De acest lucru este legat și transportul oxigenului, dioxidului de carbon și altor substanțe de către globulele roșii. Aparatul este certificat, fabricat în conformitate cu directiva pentru dispozitive medicale 93/ 42/ EHS li are un aplicator nazal brevetat pentru a se obține un efect cât mai crescut asupra reologiei sângelui.

Principalele avantaje ale aparatului BIOquant:

Optică laser patentată – aplicator nazal

Aplicatorul nazal direcționează lumina direct către epiteliul olfactiv

Niciun efect secundar

Tratamentul este absolut sigur

Oprire automată după încheierea procedurii de tratament

Manevrare foarte simplă, adecvată și vârstnicilor și copiilor

Avantajul aparatului – îl puteți utiliza oriunde și oricând 365 zile din an

Aparatul laser semiconductor BIOquant® N este un dispozitiv laser destinat pentru iradierea cavității nazale. În timpul aplicării se iradiază sângele care curge prin vasele sanguine ale cavității nazale. Rezultatul este îmbunătățirea parametrilor heodinamici ai sângelui – reducerea vâscozității sângelui, sângele curge mai ușor prin vene. Se îmbunătățesc și caracteristicile reologice ale sângelui, crește flexibilitatea globulelor roșii. De acest lucru este legat și transportul oxigenului, dioxidului de carbon și altor substanțe de către globulele roșii.

BIOquant® este un dispozitiv cu laser semiconductor cu o lungime de undă de 650nm și intensitate de 1, 2, 3, 4, 5 mW dezvoltat pentru iradierea sângelui prin cavitatea nazală și stimularea întregii zone hemicraniene.

Motivul alegerii cavității nazale ca loc adecvat pentru iradierea cu lumină laser:

Cavitatea nazală are o poziție de excepție – se găsește în apropierea creierului. Creierul este centrul nervos al întregului corp. În cavitatea nazală se găsește o cantitate mare de vase sanguine cu un debit de sânge bogat și relativ lent. Sângele întregului corp trece prin zona iradiată la aproximativ fiecare trei minute. În acest timp cu lumina laser se iradiază tot volumul sângelui care circulă în corp, ceea ce aduce ca urmare mai mult oxigen în creier. Se îmbunătățește debitul sanguin, lucru la care reacționează pozitiv și sistemul nervos. În cavitatea nazală se găsesc nervii simpatici și parasimpatici. Iradierea terminațiile nervoase se desfășoară sub forma acupuncturii laser, în zona nasului începe meridianul Govern Vessel.

BIOquant N este destinat pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor cardio- vasculare și cerebro- vasculare.

La utilizarea acestui aparat s-au observat următoarele efecte:

îmbunătățirea reologiei sângelui și un debit mai bun al sângelui prin vasele sanguine

influențarea lipidelor sanguine

oxigenarea corpului

probabilitatea redusă de a se produce cheaguri de sânge

tratarea și prevenirea hipertensiunii arteriale (tensiune mare), stabilizarea tensiunii arteriale

sangvinizarea creierului și îmbunătățirea memoriei

amelioarea simptomelor clinice

îmbunătățirea sangvinizării membrelor inferioare

Cum funcționează BIOquant® N?

Multe persoane au globulele roșii (eritrocitele) legate între ele, după cum se vede în prima imagine. Această stare este denumită îngrămădire, înlănțuire, etc. Aceasta, precum și elasticitatea scăzută a vaselor de sânge și a eritrocitelor, sunt cauzele pentru care debitul sângelui este îngreunat în cele mai subțiri capilare. Inima trebuie să facă un efort mai mare, pentru ca, corpul să aibă suficient oxigen. Dacă inima nu rezistă, vasele de sânge din zonele neoxigenate se dilată. Acest lucru poate provoca o oxigenare insuficientă și dureri în zonele cu oxigenare deficitară. În aceste cazuri se poate ajunge treptat la boli precum hipoxie cerebrală, probleme cu circulația sanguină, infarct cardiac, paralizie cerebrală, boli ischemice ale inimii, etc.

 

Krv-po-aplikacii

 

După iradierea cu  BIOquant®, sângele și caracteristicile acestuia se îmbunătățesc imediat. La problemele de sănătate pe termen lung vindecarea se produce treptat. Globulele roșii se separă, se ameliorează oxigenarea și astfel se activează enzimele care dizolvă lipidele ( grăsimile) și alte substanțe din sânge. În comparație cu starea inițială se îmbunătățește suprafața specifică a eritrocitelor, astfel se îmbunătățește semnificativ capacitatea eritrocitelor de a lega oxigenul și dioxidul de carbon.

 

Krv-retiazkovana

 

Utilizarea are două faze:

Adaptarea

Îngrijirea

Adaptarea

Aparatul are 5 trepte de intensitate – 1, 2, 3, 4, și 5 mW. Dacă utilizați aparatul pentru prima oară ar trebui să începeți cu intensitatea de 1 mW câte 30 de minute zilnic, în primele 3 zile. Creșteți treptat intensitatea cu 1 mW la fiecare 3 zile, sau când nu mai simțiți efect, sau dacă trec stările neplăcute, care uneori însoțesc adaptarea la efectele aparatului. Dacă vă adaptați la intensitatea dată, stările neplăcute trec. Dacă nu aveți senzații neplăcute, puteți crește intensitatea mai repede.

2. Îngrijirea:

După atingerea intensității de 5 mW și durata de aplicare de 30 minute zilnic, puteți prelungi treptat timpul de aplicare până la 60 minute. Mai adecvată este totuși împărțirea dozei în două aplicări a câte 30 minute pe zi.

De la început, două aplicări la intensitatea de 3 mW, apoi 4 mW, și în final două aplicări la intensitatea de 5 mW. Continuați cu aplicările timp de o lună, sau până când starea Dvs se ameliorează. Apoi reduceți tratamentul la o aplicare pe zi. Utilizarea îndelungată nu are efecte nedorite, iar aparatul poate fi utilizat în fiecare zi din an. La stările mai puțin grave, procesul de adaptare și tratament poate fi mai rapid, și invers, cu cât starea este mai gravă, cu atât este necesar a se proceda mai lent, și efectele a se împărți pe o perioadă mai îndelungată. Aparatul are posibilitatea de a selecta lumină continuă sau intermitentă. Adaptarea la aparat se face întotdeauna pe modul de lumină continuă. Treceți la modul de lumină intermitentă după adaptarea la lumina continuă. Modul de lumină intermitentă facilitează obținerea rezultatelor la jumătate din valoarea celor cu lumină continuă, datorită faptului că lumina se întrerupe astfel: jumătate din timp este oprită, jumătate din timp este pornită. De exemplu puterea de 1 mW în mod de lumină continuă, corespunde puterii de 0,5 mW în mod intermitent, ș.a.m.d.

La verificarea influenței acestui  mod recomandăm aplicarea în liniște, și nu într-un spațiu foarte iluminat, astfel încât să puteți simți și evalua efectul. La adaptarea la această modalitate de stimulare recomandăm începerea de la cel mai slab nivel de putere.

Modul cu lumină intermitentă nu poate fi utilizat în cazul pacienților cu epilepsie fotoconvulsivă .

Pentru a obține rezultate cât mai bune cu noul  Dvs aparat laser BIOquant N, respectați următoarele reguli:

Mențineți un aport de lichide corespunzător, acest lucru înseamnă să beți 2-3 litri de apă pe zi, la utilizarea aparatului. În cazul în care utilizați aparatul BIOquant N și nu aveți un aport suficient de lichide, se va ajunge la ”îngroșarea sângelui”. În corp se acumulează toxine și rezultatele metabolismului. Dacă nu aveți un aport suficient de lichide, starea Dvs se poate agrava. În funcție de posibilitățile Dvs, creșteți activitatea de mișcare, măcar 20- 30 minute de mers grăbit, eventual și alte activități de mișcare. Mișcarea este baza pentru o funcționare corectă a metabolismului și eliminării substanțelor toxice din corp.

Dacă suferți de supraponderabilitate, schimbați obiceiurile de alimentație și astfel veți susține mai repede efectele aparatului BIOquant N.

De asemenea vă recomandăm să susțineți detoxifierea organismului cu ajutorul diferitelor produse accesibile.

BIOquant® N și detoxifierea

Mulți utilizatori BIOquant® N au trăit pe propria piele ce înseamnă să nu se respecte adaptarea la BIOquant® N.

Încep să îl utilizeze mult prea repede, pentru că au impresia că oricum nu funcționează, sau își spun ”eu sunt sănătos” și apoi se miră dacă le joacă puțin feste. Avem și utilizatori care au început imediat 2x5mW zilnic și apoi s-au speriat. A început să le bată inima mai tare sau le-a crescut tensiunea, sau au început să se simtă groaznic. Dar totuși susțin că ei sunt sănătoși, mănâncă sănătos, trăiesc sănătos, dar în ciuda acestui fapt a apărut o astfel de reacție la BIOquant® N. Faptul că a apărut o astfel de reacție înseamnă că se înșeală în ceea ce privește starea lor de sănătate. Sau probabil nu spun adevărul legat de stilul lor de viață. În aceste cazuri tensiunea crește din cauza unei dizolvări mult prea rapide a depunerilor de pe vasele sanguine, de unde ia naștere așa numitul lemn de colesterol, fibre mai lungi, care se dizolvă, și pentru că ajung și între valvele inimii, inima poate să bată puțin mai tare, dacă valvele nu închid foarte bine.

De ce a apărut acest lucru?

au pornit detoxifierea mult prea rapid

starea lor de sănătate este mai gravă decât au presupus

Oricine, care simte vreo schimbare, înseamnă că are o problemă care începe să fie rezolvată cu BIOquant® N.

Ce este metabolismul?

În fiecare organism  evoluează de la început procesele metabolice de creare a energiei cu țelul de a menține viața, de la una din cele mai mici particule vii, cum ar fi mitoconriile, care sunt între 1500 și 5000 în fiecare celulă umană, până la sistemele celulare care compun organele, sistemele care compun întreg organismul, care stă la suprafață și trebuie să supraviețuiască.

Metabolismul reprezintă o serie de reacții în care intervin în cel mai simplu mod glucoza, oxigenul, și ia naștere energia, dioxidul de carbon și apa. Dar nu este totul atât de simplu. O cantitate mare de produse însoțesc acest proces și încă altele. Nu este vorba doar de producerea energiei dar și  producerea multor substanțe compuse pentru producerea, regenerearea și repararea celuleor. Însă iau naștere o mare cantitate de produse reziduale, pe care le eliminăm prin transpirație, prin rinichi, scaun, și respirație adâncă.

Cu cât mâncăm mai mult, cu cât suntem mai grei, cu atât mai multe toxine iau naștere. Dacă limităm eliminarea toxinelor, acestea se acumulează în organism și problemele

apar treptat. Fluxul nostru sanguin devine canal colector. Corpul se apără astfel, dacă nu poate elimina toxinele atunci le depozitează. Corpul găsește locul potrivit și acolo se acumulează. Apoi altundeva. Ne crește burta, se înfundă vasele de sânge, organele încetează să mai funcționeze, simțim dureri, respirăm greu. Pentru  că sângele se străduiește să fie curat, pentru a-și îndeplini funcția măcar parțial. Pentru a avea un pH corect, ca să poată curge și să transporte oxigenul și CO2…

Ce se întâmplă în organism după începerea tratamentului cu BIOquant® N?

Se normalizează starea sângelui, se separă eritrocitele, se activează enzimele, celulele încep să respire mai bine, și astfel sunt capabile pentru a avea mai multă energie și oxigen. Energia este mai accesibilă,la fel  și activitatea sistemului antioxidant crește

Se normalizează starea organelor. Se ameliorează funcția plămânilor, rinichilor, ficatului, digestia și absorbția substanțelor nutritive

Corpul dorește să scape de toxine întâi în spațiul intracelular și apoi și din celulele individuale, lucru ce poate fi posibil datorită unui sânge perfect și îmbunătățiri ale organelor. Toxinele încep să se dizolve și corpul dorește să le elimine pe căi naturale. De aceea este necesar un consum ridicat de  apă, apă, apă.

Dacă nu este un aport suficient de apă  și bem puțin, la fel ca și înainte de utilizarea BIOquant® N, toxinele se concentrează în sânge și starea se agravează. Ne simțim rău temporar. Potrivirea vitezei dizolvării toxinelor și creșterea dozei iradierii cu  BIOquant®  N și consumul regulat de apă curată sunt factori cheie pentru detoxifierea organismului. Timpul este de asemenea un factor important. Dacă simțim agravări ale stării, ne simțim rău, atunci creștem doza încet, sau chiar o micșorăm, dar nu întrerupem tratamentul. După înlăturarea toxinelor celor mai proaspete, care s-au dizolvat repede și ușor, starea se va ameliora și utilizarea în continuare a BIOquant® N va fi mai bună fără a ne simți rău.

Înainte de utilizarea BIOquant® N:  și petele aterosclerotice din vasele noastre sanguine, precum și trombozele și multe cristrale din sângele nostru, pe care le vedem acolo provin din metabolismul nostru, imunocomplexele din boli, medicamente, chimicale, sunt acolo și smocuri de  bacterii și drojdii, cristale de colesterol și acid uric… acestea sunt toxine care nu au putut fi eliminate mai devreme din corp. Și astfel ne fac probleme, împiedică respirația normală a celulelor până când sângele devine toxic cu o concentrație mare de acizi, săruri, LDL sau grăsimi… Globulele roșii își schimbă forma și se deformează. Cu cât sunt mai multe deformate, cu atât este o stare mai proastă. Se manifestă pe  organe, prima dată pe cel care este cel mai slab în corpul nostru în situația dată. Formele patologice ale globulelor roșii semnalează existența unei probleme. Dacă este deja târziu atunci înseamnă că este o problemă în vreun organ, acest lucru fiind deja serios.

Utilizatorii  BIOquant®  N au deja sângele curat, cristalele sunt dizolvate, drojdiile au dispărut, fluidul este transparent și curat, trombocitele sunt împrăștiate, nu mai iese fibrină. La medic veți afla, că LDL al colesterolului va scădea semnificativ, și trigliceridele și colesterolul total vor fi în norme sau apropiate de normal. Tensiunea va scădea, acidul uric scade de asemenea, glucoza scade și corpul începe să funcționeze normal. Ce s-a întâmplat oare? Și aparent BIOquant® N este o prostie. Cum poate lumina vindeca? De aceea pregătim pentru această temă o carte cu denumirea : Lumina, care tratează. Pentru ca cei care nu cred să înțeleagă și să deschidă ochii. Sau măcar să studieze ceva.

Cum se porcedează cu  BIOquant® N?

Citiți instrucțiunile primite împreună cu BIOquant® N și respectați procedurile

Persoanelor mai în vârstă cu multe probleme le recomandăm o dozare treptată a tratamentului cu BIOquant ® N și să bea multă apă.

La 15 -30 kg greutate trebuie aproximativ 1 litru de apă curată. Trebuie avută în vedere vremea de afară, activitățile noastre, dacă transpirăm sau nu, precum și cantitatea și compoziția alimentelor consumate. Multe alimente acide și alocoolul necesită cu mult mai multă apă decât o alimentație bazică cu legume. Apa servește ca organismul să funcționeze bine și să înlăturăm substanțele toxice. Nu este bine dacă sângele nostru devine depozit de substanțe toxice.

De aceea BIOquant® N și apa sunt legate între ele. Ambele servesc în mod natural sănătății noastre.

Doar oamenii sănătoși nu simt efectele BIOquant® N , dar și la ei BIOquant® N activează reacțiile și mecanismele de normalizare , însă ei nu le simt.

Dacă apare o agravare a stării după începerea utilizării BIOquant® N, micșorați doza și beți mai multă apă. Dacă simptomele dispar creșteți treptat doza conform instrucțiunilor și conform senzațiilor pe care le aveți. Nu eliminați total tratamentul cu BIOquant® N.

Nu utilizați BIOquant® N mai des decât de 2 x pe zi pe 5mW.

Dacă sunteți sănătoși, sau cel puțin așa credeți Dvs, 2-3 aplicări pe săptămână reprezintă și în acest caz o prevenție minunată. Astfel eliminați multe probleme tipice bătrâneții care ar putea apărea peste câțiva ani. Activarea sâgelui are sens și pentru cei tineri și pentru sportivi. Măcar o dată la 3 luni puteți face o cură de 10 zile. O dată la jumătate de an puteți face o cură de o lună de zile.

Utilizați BIOquant® N împotriva epidemiilor cum ar fi gripele, astfel veți scădea riscul de a fi afectat de gripă, chiar dacă totuși veți fi afectat, va fi cel mai probabil doar o formă ușoară. Fiecare boală înseamnă și apariția unei cantități mari de toxine, de aceea după îmbolnăvire este necesară detoxifierea.

Aparatul BIOquant este recomandat și utilizat și de renumita noastră actriță, dna. Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu.

 

_MIS9436_RETOUCH

One Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.