Cadoul candidatilor USL in seara de Mos Nicolae – Directia 5

Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea a fost neincapatoare pentru tinerii veniti sa asculte si sa fredoneze hit-urile formatiei Directia 5. Candidatii USL dr. Florian Bodog, avocatul Ioan Cupsa si Florica Chereches au urcat pe scena alaturi de primarul Ilie Bolojan in deschiderea concertului pentru a ura “Sarbatori Fericite!” tuturor oradenilor.

Campania condusa de viceprimarul Ovidiu Muresan s-a dovedit a fi o campanie indragita de alegatorii de toate varstele, tinand cont ca dupa spectacolul care l-a avut ca invitat pe Stefan Hrusca, unde spectatorii aveau varsta maturitatii, s-a considerat ca formatia Directia 5 ar fi cea mai potrivita alegere pentru tinerii votanti.

“Decembrie”, “O fata ca ea”, “Daca ai sti”, “Iti multumesc” au fost cateva dintre piesele care au facut deliciul publicului, care a cantat alaturi de membrii trupei Directia 5.

Candidatul Florian Bodog a dansat in aceasta seara cu Denisa Gordan – fata din clipul USL, cu acelasi entuziasm tineresc cu care a dansat cu o seara inainte la Balul Bobocilor de la FMF, unde este decan.

Membrii formatiei Directia 5 au acordat un interviu in exclusivitate echipei Sanatatea Ta Online:

[fbphotos id =468105323235620]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.