Campania ,,Existam!!! Ajutati-ne!!!’’ continua – Pune Pret pe Viata

,,Copilǎria este regatul unde nu moare nimeni”, astfel caracterizeaza Narcisa Jurjut evenimentul care il organizeaza, intitulat ,,PUNE PRET PE VIATA “ in scopul strangerii de fonduri pentru Mîţîcǎ Marius Cǎtǎlin, un baieţel de 6 ani care suferǎ de hemofilie şi drolefrozǎ. El trebuie operat urgent în Italia, dar costurile intervenţiei sunt prea mari.

VINERI, 08. FEBRUARIE. 2013, ORA 17:00, la teatrul de papusi ,, Arcadia “ din Oradea, va avea loc acest spectacol caritabil. Pretul unui bilet este de 15 RON, cei dornici pot de asemenea dona in contul bancar RO28BPOS17303255796RON01.

Mitica Marius Catalin este din Segarcea, judetul Dolj. De mic el lupta cu hemofilie, iar acum au aparut alte probleme, sufera de drolefroza de gradul 3-4 la rinichiul drept, iar aceasta trebuie operata ca sa nu ajunga la dializa si transplant. Medicii din Romania nu sunt suficient de viteji incat sa il opereze, dar nici nu ii dau acordul sa fie transferat in Italia. In prezent, Cata este internat din 10 ianuarie la Fundeni, si de 2-3 ori pe zi primeste perfuzii. El isi urmeaza tratamentul de un an jumatate la acest spital. Starea baietelului este destul de grava, venele sale sunt slabite asa ca branula ii este la picior.
La spectacolul caritabil organizat pentru  el in oradea vor urca pe scena, Narcisa Jurjut, care va prezenta o sceneta, Larisa Oros, trupa Fit Dance, Majoretele SunShine, Majoretele Phonix si multi altii. Cei prezenti vor avea parte de o multime de surprize, fiind si cateva vedete prezente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.