Campanie pentru preventia cancerului de col uterin

Clubul Femina Beiuş, alături de organizaţia de femei a PNL Beiuş au organizat la sfârşitul lunii martie o campania pentru prevenţia cancerului de col uterin.

Cele 220 de femei care au fost supuse testului Babeş Papanicolau, au primit joi, 17 mai 2012, rezultatele testelor. Restaurantul Principesa Margareta a devenit neîncăpător pentru doamnele prezente la evenimentul la care au luat cuvântul dr. Mihaela Monica Teaha, dr  Vlad Ţig, precum şi primarul Adrian Domocoş. Dr. Mihaela Monica Teaha spune ca această campanie s-a datorat ” Femeilor liberale care sunt preocupate de sănătatea tuturor femeilor din Beiuş “. Dr. Vlad Ţig le-a amintit doamnelor prezente că vor beneficia în continuare de gratiutate pentru citirea rezultatelor primite, aşa cum au beneficiat şi la recoltare.

Primarul Adrian Domocos a ţinut să mulţumească tuturor celor care s-au implicat în această campanie de prevenire a cancerului. Sănătatea cetăţenilor din Beiuş a fost un punct important pentru actualul primar atât în campania din 2008 când sănătatea nu era privită de unii politicieni ca fiind un punct important, cât şi în această campanie. Seara s-a încheiat cu un program artistic susţinut de dansatorii Şcolii de dans de societate “Hai la Dans” din Beiuş, instructor Adrian Magda.

Colecţia designerului Diana Barbur ” The Little Perfect Princess Dress” prezentată de manechinele M Models a fost momentul cel mai apreciat al serii. Designerul Ştefania Pătcaş a fost prezentă în această seara prin vestimentaţia prezentatoarei Camelia Păşcui.

Doamnele clubului Femina Beiuş, promit să revină cu alte campanii legate de sănătatea locuitorilor din Beiuş.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.