Cati copii are Catalin Botezatu?

Intrucat sloganul site-ului nostru este “Sanatate, caritate, ADEVAR” ne simtim obligati sa raspundem unor intrebari care s-au pus de-a lungul timpului despre renumitul designer roman Catalin Botezatu. Nu putem spune ca suntem prieteni intimi ai designerului dar eu, Camelia Pascui, pot spune ca sunt socata despre felul in care o anumita parte a presei incearca sa isi faca rating, distrugand reputatia acestui om cu suflet mare. Una dintre intrebarile presei este: “cati copii are Catalin Botezatu?”. In articolul Ce a insemnat Miss Crisana 2012 pentru Catalin Botezatu, acesta ne-a dezvaluit in exclusivitate despre actiunile sale caritabile si cati copii a ajutat in urma acestor actiuni. Oare pot fi numiti acestia, copiii lui Catalin Botezatu?

Ma intreb de ce, in august 2012 cand Catalin Botezatu a participat la evenimentul caritabil Miss Crisana 2012 unde a donat pentru licitatie doua rochii din colectia sa, nimeni nu s-a intrebat cati copii are Catalin Botezatu.

Catalin a venit la acest eveniment in urma invitatiei mele si pentru a nu da loc de interpretari, voi spune doar ca a venit fara a cere nici un onorariu, fara a avea “fite de vedeta”, venind obosit de la o filmare din Salina Turda si pornind spre Bucuresti dupa doar 3 ore de somn cu avionul de 6 dimineata. In urma evenimentului am reusit sa strangem suma de 53.000 RON cu care am reusit sa ajutam 5 copii bolnavi de cancer. Oare sunt acestia copiii lui Catalin Botezatu?

Ca jurnalist, imi doresc ca nu doar stirile SSS- Sex, Scandal, Sange – sa intereseze publicul larg, ci si faptele bune ale oamenilor, chiar daca unii dintre ei sunt perceputi ca “vedete fitoase”.

Catalin suntem alaturi de tine, ai grija de sanatatea ta si fa ceea ce stii tu mai bine si anume sa duci numele Romaniei in lumea modei.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.