Ce a insemnat Miss Crisana 2012 pentru Catalin Botezatu

Ce a insemnat Miss Crisana 2012 pentru Catalin Botezatu ?

Un spectacol cu ștaif

Astfel caracterizeaza Catalin Botezu evenimentul caritabil din cadrul campaniei Cineva are nevoie de tine, numit Miss Crisana 2012. Sufletul ascuns al lui Catalin Botezatu iese la iveala. Desi unii il considera un om dur, altii un om controversat. Catalin este omul care stie sa daruiasca fara sa ceara nimic in schimb, chiar daca unii nu vor sa creada renumitul designer renunta la posibilitatea de a castiga pe plan financiar pentru a darui celor aflati in suferinta. Unitatea oradenilor care s-au strans in jurul acestui eveniment intr-un numar atat de mare l-a impresionat si ne asigura ca va fi alaturi de noi si data viitoare.

Prin aceasta cale doreste sa multumeasca tuturor organizatorilor in special cei care au initiat si au sustinut acest eveniment in special d-lui Viorel Bratu, detinatorul Tres Jolie si Cameliei Pascui. Spectacolul caritabil Miss Crisana 2012 este o dovada vie ca desi aflat intre prezentari, filmari si alte proiecte, Catalin stie sa daruiasca si sa iubeasca in acelasi timp.

Mai multe detalii despre Miss Crisana aici...

Cum a vazut spectacolul Catalin Botezatu va rugam sa urmariti in materialul urmator oferit in exclusivitate pentru SanatateaTaOnline.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.