Colinde Pentru Suflet – Spectacol de Craciun in scop caritabil

Colinde pentru suflet

Evenimentul intitulat ,,Colinde pentru suflet” organizat de Fundația ,,Viorel Negruțiu” si SanatateTaOnline.ro impreuna cu Consiliul Elevilor ‘’Emanuil Gojdu’’ din cadrul campaniei ,,Cineva are nevoie de tine”  va avea ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea vieților  a doua fetite care suferă de probleme severe de sănătate. Acesta este al patrulea eveniment din acest an organizat de fundatia noastra si de SanatateaTaOnline.ro, primul fiind un Concert Caritabil pentru Amelia Popa unde s-a strâns suma de 20.000 RON, Daruieste si cumpara – targ de carti in scop caritabil, urmat de senzaționalul spectacol Miss Crișana 2012 unde s-a strâns o sumă substanțială de 53.000 RON.

Ultimul nostru eveniment organizat la Teatrul Regina Maria, numit Muzica Salveaza Vieti, unde a cantat Cvartetul Intermezzo, Zanconi Danilo si Marcel Pavel.

Nu doar un concert de colinde

În acord cu spiritul sărbatorii Crăciunului , vă invităm la un SPECTACOL CARITABIL in care să oferim împreuna speranța unor copii bolnavi, care au nevoie de ajutorul nostru pentru a le reda bucuria copilariei.

Spectacolul de Craciun va avea loc in data de 17 Decembrie la ora 18 la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea si va dura aproximativ doua ore jumate. Pe scena va urca, Carmen Stoica, Sânziana Toader si Corul elevilor ‘’Emanuil Gojdu’’ impreuna cu Jessie Banes.

Accesul la concert se va face pe bază de bilete, avand pretul de  15 RON, Casa de Cultura are 750 de locuri. Biletele se pot achizitiona de la majoritatea liceelor si la numerele de telefon de la contact.

Daruiește lumină de Crăciun!

Spectacolul va avea o varietate de momente artistice de la interpretare de colinde a corului C.N ”Emanuil Gojdu” precum și a artiștilor Jessie Banes, Carmen Stoica, Sânziana Toader, Horia Onita , Denisa Ifrim pâna la diverse stiluri de dans sportiv, balet, dans de societate oferite de : Future M&Q, Carla Brystak impreună cu Catalin Oant, Ioana Pernes, Prada Alexa, Popovici Alexandra si Clubul de teatru al C.N”Emanuil Gojdu”.

Reda speranta in ochii celor doua fetite

Vor fi doua urne prezente la eveniment pentru toti cei care doresc sa doneze. De asemenea sunt puse la vanzare CD-uri audio cu colinde, obiecte decorative handmadefacute de elevii de la C.N ”Emanuil Gojdu” si un stand cu jucarii.

Banii strânși se vor dona părinților copiilor pentru ajutorarea lor la plata taxelor medicale necesare salvării copiilor și cheltuielilor suplimentare nedecontate de CAS.

Banii vor fi donați la:

  • Cret Roxana, 13 ani – tumoare pe creierul mic
  • Iulia Pusztai, 3 ani – cancer la ambii rinichi

Pentru promovarea evenimentului, avand in vedere publicul tanar pe care dorim sa il atragem, s-a creat un eveniment pe facebook. Afisele de marimea A3 vor fi lipite in majoritatea liceelor din Oradea. Reclamele vor fi prezente pe site-ul www.sanatateataonline.ro și pe facebook, de asemenea si un spot audio.

Pentru informatii si bilete

Tudor Baidoc                      –  Organizator: 0747 80 50 31

Ghita Dan                            –  Organizator : 0746 972 418

Website                               –  www.sanatateataonline.ro

Email                                     –  sanatateataonline@gmail.ro

Facebook Event                – http://www.facebook.com/events/343966279035459/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.