Colinde pentru suflet

Dragostea pentru semeni este cel mai frumos dar

Tocmai de aceea tinerii membrii ai site-ului sanatateataonline, dar si a Fundatiei Viorel Negrutiu, au organizat impreuna cu Consiliul Elevilor CN “Emanuil Gojdu” un spectacol menit sa aduca de craciun un licar de speranta pentru 2 copile bolnave cu cancer, numit Colinde pentru suflet. Tinerii organizatori au reusit datorita implicarii sa vanda in 3 zile 750 de bilete, facand sa para neincapatoare minunata sala a Casei de Cultura. Nicio clipa nu a fost pierduta de acesti tineri minunati,care s-au organizat exemplar in timpul scurt pe care l-au avut pentru organizarea minunatului spectacol, vanzarea biletelor ,impodobirea salii, inregistrarea de CD-uei cu colinzi, fabricarea de ornamente de craciun si impachetarea jucariilor expuse pentru vanzare.

Tudor Baidoc si Marius Pascui, membrii Fundatiei au facut o scurta prezentare a evenimentelor din acest an, in urma carora au fost ajutati 10 persoane cu probleme de sanatate. Cei doi prezentatori, au deschis calea spre un taram de vis pe acordurile Noapte de vis a corului de la Emanuil Gojdu.

Pe scena si-a facut aparitia prezentatorii Dan Ghita, Alexandra Lincar si Luana Sirca de la CN “Emanuil Gojdu” care au definit copilaria ca cea mai frumoasa etapa a vietii, dar care uneori este greu incercata in valtoarea vietii, cum este cazul celor 2 copile.

Spectacolul a cuprins momente pregatite cu suflet de elevii de la Gojdu

Toate momentele spectacolului, colinzile solistilor, cantecul Ingerul meu interpretata de Jessie Banes, colinzile corului sau momentele de dans au fost specifice atmosferei de craciun. Pe scena au urcat insa si artisti cunoscuti Sanzian Toader, Carmen Stoicalazar,tot in scop caritabil.

Surpriza serii a fost aparita lui Mos Craciun care a tinut sa multumeasca celor prezenti oferind diplome copiilor, profesorilor dar si Inspectoratului Scolar Judetean Bihor si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “CRISANA”

 

Poze preliminare

[fbphotos id=473386932707459]

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.