Concert folcloric caritabil – Seara Folclorului Romanesc

Fundatia Sanatatea Ta continua seria de evenimente, dupa darurile daruite cu ocazia sarbatorilor de pasti multumita sponsorului Heinrig Impex – Duty Free-ul din Vama Bors, seara de 15 Mai a fost marcata de un maraton de muzica populara. Un concert caritabil intitulat Seara Folclorului Romanesc unde 19 artisti au urcat pe scena, desi invitatii nu au fost intr-un numar mare, au fost incantati de spectacolul oferit. Prima artista care a cantat a fost Nemethi, ea este una din cele doua fetite care le ajutam, dupa care pe scena au urcat :

Lucian Dragan si Alexandra Dragan, Florica Tomoioaga, Sanziana Toader, Cosmin Marta, Gabi Stanciu, Alex de la Orastie, Maria si Mihai Nemes, Anca Pantea, Willy de la Oradea, Sabina Leonte Alb, Nicu Vesa, Simona Boncut, Elena Serb, Ansamblu Datina, Gemenele din Bihor si Feciorii Bihorului

Un ajutor imens se datoreaza artistei Sanziana Toader pentru implicarea in organizarea spectacolului, invitand toti artisti si oferindu-le cazare pe cei din afara orasului la Pensiunea Sanziana.

Multumim Sinton Expert pentru sonorizarea exceptionala, OradeaLife pentru pozele facute si Casa de Cultura a Sindicatelor.

 

Poze pe Facebook

[fbphotos id=539606396085512]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.