Continuam campania – Cineva are nevoie de ajutorul tau!

Ati fost alaturi de noi si deja avem trei cazuri rezolvate. Antonio,Vlad si micuta Amelia, au primit o sansa la viata prin parteneriatul dintre echipa Antenei 1 Oradea Sanatatea Ta, Ministerul Sanatatii si ITPF Oradea si bineinteles spiritul civic, bunavointa d voastra a cetatenilor.  Haideti sa ne unim in jurul micutei Iulia, sa dovedim ca suntem aceeasi oameni cu suflet curat, BIHORENI care dau o sansa vietii!

Iulia Andrada Pusztai din Cordău, are doar trei anişori si necesită de urgenţă operaţie în Germania.
Micuţa a fost depistată acum o lună cu o boală teribilă – cancer în stadiu avansat (nefroblastom bilateral în stadiul III/IV), la ambii rinichi. A fost internată pentru câteva zile la Spitalul Judeţean din Oradea, după care a fost transferată de urgenţă, dată fiind gravitatea bolii, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, unde diagnosticul a fost reconfirmat. Medicii timişoreni au dispus începerea tratamentului chimioterapeutic, în vederea pregătirii operaţiei. Ulterior, din pricina faptului că nu s-au mai confruntat cu o problemă similară de o asemenea amploare, medicii din Timişoara au recomandat părinţilor efectuarea intervenţiei chirurgicale la o clinică de specialitate din oraşul Tübingen (Germania), unde alte cazuri de acest gen au fost tratate cu succes şi vindecate.

 

Transplantul este iminent


La ora actuală, Iulia are un rinichi complet necrozat, al doilea în proporţie de 60%, riscând să-şi piardă şi el capacitatea de funcţionare. Medicii timişoreni apreciază că necesitatea efectuării unui transplant este foarte probabilă, datorită fazei avansate a maladiei. Costul operaţiei se ridică la peste 50.000 de euro. Părinţii fetiţei speră să rezolve la timp formalităţile legate de eliberarea formularului 112, prin care le este decontată de către Ministerul Sănătăţii o parte din suma necesară pentru intervenţia chirurgicală. Cum nu dispun de toţi banii necesari, părinţii Iuliei fac un apel disperat către bihoreni pentru sprijin financiar. Cei care pot înţelege sau încearcă să realizeze drama unor părinţi aflaţi în imposibilitatea de a-şi ajuta şi salva copilul, sunt invitaţi să contribuie cu orice sumă la salvarea vieţii micuţei bihorence. Banii se pot depune în contul nr. RO11BRMA 0999100052084631 (titular Pusztai Ioan, tatăl fetiţei), deschis la Banca Românească, Sucursala Oradea, Str. Republicii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.