Cseke Attila discuta cu tinerii din ziua de azi

Canditatul la functia de Primar al Oradiei, Cseke Attila, ne-a intrebat pe noi, tinerii, cerintele noastre de la un primar.
Indiferent de nevoile noastre, cei care sunt acum conducatorii nostri trebuie sa inteleaga ciclul natural al lucrurilor. Tinerii din ziua de astazi nu sunt exploatati si nici nu vor fi pana cand lideri vor realiza faptul ca la un moment dat cei pe care ii educa sa le preia meseria vor ajunge sa conduca chiar mai bine decat ei.

Sunt o persoana cu o gandire diferita, realizez faptul ca persoana din dreapta mea, indiferent de varsta, este sau va fi capabila sa faca ce eu probabil nu voi reusi niciodata. De aceea am incredere in tinerii din romania si doresc sa ii scot la lumina pe cei care ne vor eclipsa pe noi in viitor.

-a declarat Cseke Attila referindu-se la talentul deosebit al tinerei Cătălina Burlo.

Din discutiile avute, canditatul la primarie, ne-a explicat o strategie de promovare a Oradiei folosindu-se de un nou centru sportiv multifunctional, care va genera interes pentru toate tipurile de sport astfel Oradea isi va putea auzi numele la toate posturile de televiune si radio, fara ca orasul sa plateasca aceastra promovare. Un astfel de centru sportiv se afla la Debrecen, unde in primele 5 de la deschidere au avut loc diferite competitii sportive, turistii au cheltuit in acest scurt timp o suma de 650.000 euro, fara includerea vanzarilor de bilete. La acest eveniment, orasul de peste granita a fost promovat prin toate mijloacele de mass-media. Suntem asigurati din partea lui Cseke Attila ca un asemenea centru sportiv sa fie construit si la Oradea.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.