Cseke Attila – un candidat serios si responsabil!

Oradea Sanatoasa!

Cseke Attila este o necesitate pentru acest oras, aceasta este concluzia interviului acordat redactorilor nostri!

Un primar nu poate fi un conducator numai al comunitatii alese. Nu poate reprezenta doar o comunitate etnica sau religioasa.

Noul primar al Oradiei trebuie sa aibe o strategie de dezvoltare bine pusa la punct si sa stie in ce directie se va deplasa acest oras. Pentru acest lucru trebuie gasite domeniile cheie pe care ne putem baza. O dezvoltare economica propice inseamna si o dezvoltare a unui domeniu de excelenta, cultura, sport, turism, etc. In momentul in care Oradea va avea un renume si se va cunoaste precum, Sibiul care este cunoscut pentru cultura, Debrecen pentru evenimente sportive, atunci dezvoltarea economica va fi impulsionata.

Cine se gandeste doar la dezvoltare economica va avea putine sanse de reusita. Toate modelele oraselor importante din ultimii 10 ani au aratat faptul ca nu exista o dezvoltare economica pur sange.

Oradea Pretutindeni! – Crearea unui corp de oameni onorifici care desi sunt plecati din tara si-au pastrat simpatia fata de orasul unde au copilarit. Aceste personalitati ar putea ajuta foarte mult in relatiile internationale, aducand multe avantaje pe diverse planuri, dar si dezvoltarea unui renume international al orasului Oradea.

 Cseke Attila ne dezvaluie faptul ca UDMR nu are absolut nicio legatura cu P C M, partid maghiar de altfel si considera ca stirile privind relatiile tensioanate dintre priministrul Romaniei si cel al Ungariei  sunt doar pentru promovarea PCM. Cseke considera ca aceste tensiuni se vor termina imediat dupa incheierea campaniei electorale.

Un candidat serios si responsabil se ocupa de lucrurile serioase. Oradenii sunt destul de maturi sa poate aprecia ce fiecare candidat doreste sa faca pentru ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.