Cupa “Sperantei la Table”, editia a V-a

Aflata la cea de a V-a editie, Cupa “Sperantei la Table” are ca scop terapia prin joc pentru cei ce par lispiti de viitor.

Organizata la initiativa a 3 pacienti: Prof. Nicolae Racuciu, Vasile Danian – Resita, Daniel Molnar – Resita, competitia are o traditie de 5 ani. Sub atenta supraveghere si coordonare a jurnalistului si profesorului Nicolae Racuciu, evenimentul a luat amploare, astfel ca in acest am s-au starns 11 participanti ce au format 4 grupe a cate 3 persoane.

Celor 3 initiatori li s-au alaturat de-a lungul anilor familia Candra Augustin si Sorina din Satu Mare, Ionut Iuhas din Resita, Alexandru Georgiu din Alba si Constantin Melinceanu din Resita.

Organizatorii evenimentului au pus mana de la mana pentru a achizitiona cupele pentru premiere. Fundatia “Sanatatea Ta”, prin intermediul sponsorilor: Selgros, Orange si Cofetaria Danessa Oradea, a oferit premiantilor: set de sah si table, cartele Orange PrePay si toti cei prezenti au savurat o felie din tortul oferit de Cofetaria Danessa.

Acest eveniment este o dovada ca poti sa participi intr-o competitie sportiva, chiar si atunci cand ai probleme de sanatate si de aceea ii putem numi invingatori pe toti cei care au participat la aceasta Cupa.

 

Premianti:
Loc 1-2 : MELINCEANU Constantin & TOMA Patriciu
Loc 3: BONDOR Gheorghe
Loc 4: DAMIAN Vasile
Participanti:
RACUCIU Nicolae
MOLNAR Daniel
GEORGIU Alexandru (Premiu Fundatia “Sanatatea Ta”)
CONSTANTIN Catalin (Premiu Fundatia “Sanatatea Ta”)
IUHAS Ionut
RIF Sabin
CANDRA Augustin
[fbphotos id=573630549349763]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.