Brandul „Sănătatea Ta” este compus din trei subdivizii:

Totul a început în anul 2009 când Camelia Pășcui, președinta Asociației „Sănătatea Ta, Adevăr și Caritate”, își iniția cariera de moderatoare a emisiunii „Sănătatea Ta” în cadrul postului de televiziune Antena 1 Oradea. De-a lungul carierei de moderator, doamna Pășcui a reușit să își creeze un renume impresionant, fapt dovedit prin multitudinea de invitați de renume în cadrul emisiunii, printre aceștia numerându-se Cseke Attila, Dr. Raed Arafat, Dr. Ladislau Ritli, Dr. Patriciu Achimaș, Dr. Gheorghe Carp, Dr. Carmen Pantiș și Dr. Gheorghe Bumbu.

 În anul 2011, la inițiativa domnului Cseke Attila, doamna Pășcui a organizat prima ediție a Galei „Sănătatea Ta”, un eveniment dedicat excelenței lumii medicale din România și care a ajuns la cea de-a patra ediție în anul 2015.

Site-ul www.sanatateataonline.ro a luat și el naștere în anul 2012, iar după desființarea postului Antena 1 Oradea, Camelia Pășcui a lansat site-ul www.sanatateataonline.com pentru a putea continua filmarea emisiunii „Sănătatea Ta”, iar de-a lungul anilor acest site a fost îmbogățit cu noi emisiuni ce îi au ca gazde pe Vlad Dan Tătaru, respectiv Monica Blaga. Astfel, platforma www.sanatateataonline.com a ajuns sa fie mai mult decât un site dedicat strict emisiunii „Sănătatea Ta”, iar la momentul actual este compus din 4 emisiuni cheie:  „Sănătatea Ta” (moderator Camelia Pășcui), „Clubul Înțelepților” (prezentator Vlad Dan Tătaru), „Stil și Relaxare” (prezentatoare Monica Blaga) și Zâmbește cu Cami (moderator Camelia Pășcui).

 

Acțiunile caritabile au pornit în cadrul emisiunii „Sănătatea Ta”, când telespectatorii se adresa direct moderatoarei Camelia Pășcui.

În 2012 am înființat Fundația „Sănătatea Ta”, organizând evenimente ce ulterior au devenit tradiție prin continuitatea lor:

  1. Miss Crișana 2012
  2. Gala Sănătatea Ta
  3. Cupa la Table
  4. O primăvară frumoasă și sănătoasă
  5. Colinde pentru suflet
  6. Dar din Dar

În anul 2014 Fundația „Sănătatea Ta” se transformă în Asociația „SĂNĂTATEA TA, Adevăr și Caritate”, pentru a ne defini mai bine identitatea, înlăturând din cadrul organizației noastre persoanele care nu au corespuns principiilor noastre.

Obiectivele asociației noastre sunt multiple:

  • ajutor financiar acordat copiilor și persoanelor bolnave;
  • promovarea sănătății individuale și colective;
  • recunoașterea și aprecierea reușitelor lumii medicale din România

Anul 2015 este un an de referință pentru noi, deoarece am reușit să acordăm prima bursă „Sănătatea Ta” unui medic rezident orădean.

Evenimentele noastre caritabile și de promovare a culturii românești, sunt cunoscute și în afara țării, având privilegiul de a organiza în parteneriat cu Pr. Paroh: Prot. Origen Sabău din Apateu Ungaria o veche aşezare care a fost pentru prima oară însemnată în anul 1214, în Registrul orădean, iar alături de domnul Origen am organizat un eveniment în memoria marelui poet român, Mihai Eminescu.

Cu toate că suntem doar doi membrii activi, am reușit să formăm în jurul nostru o mare familie, familia „Sănătatea Ta” – voluntari, parteneri, mass media, sponsori.

Asociația noastră deține marcile înregistrate la OSIM: „Miss Caritate România” și : „Mister Caritate România”, evenimentele organizate sub aceste mărci fiind primele evenimente ce au creat un nou concept, care împletesc caritatea, eleganța și frumusețea.

Ne bucurăm să avem alături de noi sponsori precum: Selgros Oradea, Biostandard, Orin România, Hotel Prezident, European Foods, European Drinks, „Queen Mary” Restaurant and Ballroom, Cofetăria Danessa, Vulcri, Amaranth, dar și parteneri în proiectele de promovare a sănătății: Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Direcția de Sănătate Publică Bihor.

Leave a Reply