Din suflet pentru suflet – In Memoria Laviniei Popa

Din suflet pentru suflet
In Memoria Laviniei Popa

Evenimentul poarta subtitlul de “In memoria Laviniei Popa “, deoarece acest eveniment a fost conceput cu scopul de a o ajuta pe ea. Lavinia avea 24 de ani si suferea de o boala cumplita, limfom dodgkins , singura ei salvare fiind un medicament recent descoperit in America, care se ridica la costuri de 70.000 euro . Din Pacate, Lavinia a pierdut lupta cu viata in data de 21 ianuarie a acestui an.
Datorita dorintei de a trai a Laviniei am hotarat ca acest eveniment sa continue in memoria ei, astfel sperand sa reusim sa ajutam acesti copii care au nevoie de noi.

Eveniment organizat cu scopul de a ajuta 3 copii aflati la suferinta:
Dragos in varsta de 12 ani si Catalin in varsta de 15 ani sufera de leucemie, iar David in varsta de 6 ani sufera de hemofilie tip A forma avansata.

Invitat special al evenimentului este cunoscutul designer CATALIN BOTEZATU, singura vedeta din Romania care si-a dedicat luna decembrie a anului 2012 pentru a face actiuni caritabile.
Catalin Botezatu ne-a demonstrat din nou ca este o persoana cu un suflet minunat, iar atunci cand vine vorba de caritate este PREZENT.

Pentru incantarea publicului prezent , pe scena vor intra:
Concurentii Xfactor Ioan Man, Natalia Selegean si Alexandra Broinas. De asemenea ne vor incanta cu vocea lor Sotii Butiu si Jessie Banes.
Ve-ti putea urmati un fascinant moment de iluzionism oferit de Eduard si Bianca, un moment de dans sportiv dar si noile colectii vestimentare semnate Cristina Edu, Diana Marcu, Stefania Patcas dar si noua colectie de costume barbatesti semnata Razvan Achim.

Cei prezenti vor participa la o tombola unde vor putea castiga pachete de servicii oferite de Mara Beauty center.

In cadrul evenimentului va avea loc o licitatie de rochii de seara oferite de designerele oradence Cristina Edu, Diana Marcu si Stefania Patcas,o licitatie de bijuterii oferite de Carla Brillanti , iar Razvan Achim, va scoate la licitatie una din creatiile sale barbatesti.
Evenimentul va avea loc in data de 22 februarie , incepand cu ora 19:30 la Palazzo ballroom , strada ciheiului, nr.67, Oradea
Banii stransi din vanzarea biletelor si in urma licitatiilor vor fi donati celor 3 copii aflati la suferinta,

Cei care doresc sa achizitioneze bilete sunt rugati sa sune la nr tel:
0755 962 141 Catalina Burlo
0751 050 724 Dan Oprean
pret bilet : 100 ron
(meniu inclus)

eveniment organizat de : Catalina Burlo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.