Doctori ajunsi bunici premiati de catre Colegiul Medicilor Bihor

Medicii oradeni cu varsta de peste 70 de ani au fost premiati de Colegiul Medicilor Bihor. Aceasta initiativa a fost inceputa acum 10 ani, cand Dr. Dumitru Mohan era presedintele Colegiului Medicilor, ca un simbol de rasplata a eforturile facute de medicii care isi desfasurau activitatea in perioade foarte grele, ”cand se facea medicina cu ciocanelul,diapazonul,eprubeta”.Dr.Mohan a considerat necesar acest eveniment din respect pentru fostii colegi.

In deschiderea evenimentului Dr. Carmen Pantis a multumit predecesilor, care au gandit acest proiect, precum si tuturor celor aflati in sala, medici, parteneri si media. Premierea  a avut intr-un loc elegant, Hotelul Double Tree Hilton Oradea, asa cum meritau acesti distinsi  invitati.

“Candva si noi sa fim sarbatoriti in asa fel” spune Dr. Bumbu Gheorghe, dorind ca acest eveniment sa ramana o traditie in lumea medicala.

Diplomele de excelenta au fost daruite  doctorilor : Bochis Ioan, Bodis Eva, Balas Ioan, Tirla Ioan, Florea Luciana, Ghita Savu, Ijac Eva, Judea Maria, Matiuta Ioan, Nemes Gheorghe, Pintea Dan Iulian, Pop Laura, Porumb Maria, Pusztai Ilona, Vladutiu Vasile si Ardelean Elena.

Veteranii lumii medicale au fost colindati de elevii de la Liceul de Arta.

Cei premiati au apreciat evenimentul si au declarat in exclusivitate reporterului SanatateaTaOnline.ro ca isi doresc sa se revada si anul urmator, chiar daca numai ”la o cafea”. Felicitari!

[fbphotos id=471271659585653]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.