EduBizz – Eveniment caritabil destinat mediului de afaceri si tinerilor liceeni din Oradea

Joi, 31 ianuarie 2013, de la ora 17:30,  la Teatrul de stat din Oradea va avea loc evenimentul caritabil EduBizz, care doreste sa imbine entuziasmul, pragmatismul şi experienţa mediului de afaceri, cu imaginatia şi valorilor autentice ale tinerilor liceeni cu calităţi deosebite.

Proiectul EduBizz vizează activităti pentru tinerii liceeni din Oradea în vederea direcţionării lor profesionale: workshopuri de conectare a mediului de afaceri şi a tinerilor liceeni; stagii de practică în firmele şi ONG-urile participante la proiect; participarea tinerilor ca voluntari la Business Days Oradea aprilie 2013; tabere profesionale şi de business pe timpul verii pentru tineri.

Invitaţii sunt oameni de afaceri şi speakeri din ţară, de la evenimentele Business Days: Simona Baciu – Fondator Cambridge International Transylvania College, Ionuţ Breb – Breb Consulting, Cristina Imre – Fondator Platinum Development, Florina Oneţiu – Fundaţia Life Care, Academia Femeilor. De asemenea, vor participa oameni de afaceri din zona si reprezentanti ai mass-mediei locale.

 Accesul este liber.

Cei care doresc sa sprijine directionarea profesionala a tinerilor liceeni cu calitati deosebite pot participa la tombola organizată – valoarea unui bilet de tombolă este de 10 lei, cu premii de peste 2500 euro, cu banii strânşi din tombolă vor fi implementate activitatile proiectului EduBizz.

OrganizatoriAdina Todea, CONSDECOR Oradea, Simona Jianu, Maniere elegante pentru copii, Teodora Chifor, ROMCOM, Doru Pelivan, Salina din Oras, Sándor Kasza, asociatia KAS APK.

Pentru informaţii suplimentare puteţi apela la 0740 015 039, email: teodora.chifor@romcom.ro Teodora Chifor.

Vă aşteptăm la Teatru, pe 31 iaunuarie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.