Fashion & Music – Miss Caritate Romania

Fundatia „Sanatatea Ta” va organiza in data de 28 August  un eveniment caritabil, aflat la prima editie, denumit Fashion & Music  – Miss Caritate Romania, titlu de miss acordat pentru prima data in Romania. Evenimentul va avea loc la Hanul Pescarilor, incepand cu orele 19.

Pentru incantarea publicului organizatorii  au invitat personalitati cunoscute in lumea fashion-ului si a muzicii, precum:  Designer-ul Catalin Botezatu, Florin Chilian, Bogdan Vladau, Vlad Tataru, Carmen Stoica,  Marian Filip, Alexandrina Chelu si Larisa Oros.

Presedintele juriului, Catalin Botezatu, va acorda premiul Miss Caritate Romania, frumoasei care va defini cel mai bine caritatea.

Florin Chilian va sustine pentru cei prezenti un spectacol ce va ramane in sufletul tuturor.

 

Banii stransi se vor dona copiilor inscrisi in Fundaia „Sanatatea Ta”, printre care amintim pe micuta Patricia Nemethi de 13 ani care necesita tratament in Turcia pentru leucemie.

Pentru informatii despre spectacol si bilete puteti apela la numarul de telefon 0740 86 38 66 si pe site-ul www.sanatateataonline.ro

„Participand alaturi de noi la un spectacol de exceptie, veti avea parte de un spectacol de neuitat, dar veti si aduce un strop de fericire copiilor inscrisi in Fundatia „Sanatatea Ta”. Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor artistilor, partenerilor si sponsorilor care ne sunt alaturi, precum si celor prezenti care au inteles ce inseamna un spectacol 100% caritabil.”

– relateaza Camelia Pascui, presedintele fundatiei.

lq

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.