Fotbal pentru Kevin

Joi, 14 august 2013, a avut loc la Stadionul Iuliu Bodola din Oradea un show regal al fotbalului romanesc  cu scop caritabil pentru Kevin, baietelul de 8 ani care se lupta cu leucemia.

Cei 4000 de spectatori prezenti, printre ei numarandu-se si oficialitati ale orasului si oameni de afaceri locali, au urmarit meciurile dintre:

Staff FC Bihor – Echipa Presei (5 : 8), in acest meci a fost selectionat si tatal lui Kevin, acesta facand parte din staff-ul echipei FC Bihor.

FC Bihor – Echipa Suporterilor (8 : 1)

Old-Boys FC bihor – “Generatia de Aur” (1 : 3)

Toate echipele prezente l-au avut ca “antrenor” pe Emeric Ienei, acesta coordonand jucatorii de pe banca tehnica, iar la sfarsit a fost asaltat de fani pentru a da autografe.

In pauzele dintre meciuri, publicul a fost delectat de Negrau Anca Nicoleta, care a participat la Romanii au Talent fiind supranumita “Shakira de Romania”.

Imnul national al Romaniei a fost intonat de bine cunoscutul cantaret local Piky inainte de inceperea meciului dintre Old Boys FC Bihor si “Generatia de Aur”.

Prezentatorul evenimentului, Victor Mihalcea, a facut posibila o legatura sufleteasca intre jucatori, spectatori si micutul Kevin.

Jandarmii bihoreni cat si cadrele medicale de la Spitalul Pelican au fost prezenti pentru a asigura o buna desfasurare a evenimentului.

La final, spectatorii au intrat pe teren pentru a-si face poze cu jucatorii si pentru a dona bani micutului Kevin.

Multumim tuturor celor care au organizat si au participat la acest eveniment.

[fbphotos id = 579676438745174]

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.