Gala Top Branduri Bihorene 2012

O seara de excelenta oferita de Federatia Patronilor din Bihor la Gala Top Branduri Bihorene, gazduita de directorul teatrului Regina Maria, domnul Daniel Vulcu si care i-a avut ca invitati de onoare pe : Florin Piersic, Dl. H.E. Philippe Beke – Ambasadorul Belgiei in Romania, Dl. Dan Ben-Eliezer – Ambasadorul Israelului in Romania, Victor Micula – Ambasadorul Romaniei la Budapesta, Dr. Papp Laszlo – Viceprimarul municipiului Debrecen, Dl. Augustin Navarro de Vincente-Gella – Consilier economic al Ambasadei Spaniei in Romania si Dr. Orosz Csabo – Vicepresedinte Uniunea Nationala a Industriasilor si angajatilor din Ungaria.

Premanti au fost, la secţiunea “Agricultură”, locul I a revenit firmei Agroind Cauaceu la concurenţă cu Nutrientul şi Patrol Service, la secţiunea “Cultură, educaţie şi sport” a câştigat Colegiului Naţional Emanuil Gojdu, care a concurat cu cluburile sportive Liberty şi Gym Mar Strong, iar câştigătorul secţiunii “Turism” a fost desemnat Hotel President, care a devansat firmele Milenium şi Romtour.

La fel ca şi anul trecut, locul I la secţiunea “Sănătate” a revenit Spitalului Pelican, care a concurat cu New Medics şi Ecomed. La secţiunea “Industrie” a fost desemnată câştigătoare firma Plastor, care a întrecut la capitolul încredere companiile European Drinks şi Optimedia, “Construcţiile” au fost câştigate de Selina urmată de Constructorul Sălard şi Dumexim, iar la secţiunea “Servicii” locul I a revenit grupului de firme RCS-RDS, care a devansat companiile Crist Vest Audit şi Mira Clean.

La secţiunea “Comerţ”, firma Tiger Amira a devansat în mod surprinzător colosul Lotus Center şi firma Leonardo, iar locul I în domeniul “Auto-transport” a revenit companiei West Group, secondată de Auto Bara şi Gig Impex.

[fbphotos id = 471850276194458]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.