Ioan Lucaciu aduce bucuria sarbatorilor la Centrul Medical de Psihiatrie Nucet

Magia sarbatorilor este resimtita si la casa de reabilitare din Nucet. Ioan Lucaciu, fostul primar al Steiului, in prezent director la Centrul Medical de Psihiatrie Nucet, a dovedit ca Mos Craciun vine la toata lumea. Astfel in data de 20 Decembrie 2012 impreuna cu personalul de la centrul medical l-au avut ca invitat pe Mos Craciun, acesta a venit cu daruri pentru pacientii internati. Pe langa o plasa plina cu dulciuri fiecare a primit si un pulovar. Sectia de femei si sectia de barbati a colindat invitatii si au recitat poezii in schimbul acestor daruri. La aceasta manifestare au fost prezenti si colindatorii din Stei, condusi de dirijorul Casei de Cultura Stei.

Craciunul a ajuns si la aceste persoane care sunt ajutate de corpul medico-sanitar pentru a-si petrece restul vietii in cele mai bune conditii posibile.

Profilul instituţiei din Nucet este cel psihiatric, persoanele asistate având în principal afecţiuni psihice cronice, unitatea fiind acreditată să ofere supraveghere, asistare, îngrijire şi tratament cât şi servicii de reinserţie socială.

[quote style=”1″]Motto:“Nu uitati ca oricare dintre noi sau cei dragi noua, am putea fi in locul celor incercaţi de soartă”[/quote]

[fbphotos id=474743409238478]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.