Maraton caritabil by Catalin Botezatu

Evenimentul caritabil “Miss Crisana 2013”  trebuia sa aiba loc ieri, 27 iunie la Oradea, dar s-a anulat datorita starii de doliu national. Invitatul special Catalin Botezatu a venit totusi la Oradea raspunzand astfel invitatiei Fundatiei “Sanatatea Ta” si participand la un spectacol in tabara organizata de Lions 22, unde 21 de copii cu diabet vor fi rasplatiti pentru prestanta lor de cunoscutul designer.

Copiii au pregatit un emotionant program artistic fara a sti ca printre spectatori se va afla designerul Catalin Botezatu. Maratonul va continua intr-un club din Oradea, unde se organizeaza de catre M Models concursul “Mister 2013” un eveniment de fashion. Conform declaratiei organizatorului Marius Molan o anumita parte din suma stransa la eveniment va fi donata unui copil de 8 ani cu leucemie Kevin Ficut din Alesd.

Fundatia “Sanatatea Ta” face un apel tuturor oamenilor de bine care vor sa ajute o fetita cu leucemie din Oradea ce are nevoie urgenta de investigatii in Turcia sa vireze in contul mamei Nemethi Anca Ioana – RO76BTRL00501201608607XX deschis la banca Transilvania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.