Marcel Pavel intr-un spectacol extraordinar de caritate – Muzica Salveaza Vieti

Teatrul Regina Maria s-a dovedit a fi locatia ideala pentru un concert de calitate si caritate. Daca la intrarea in teatru invitatii au fost ,,intampinati” de statuile zeitei Comediei, respectiv a Tragediei care incadreaza intrarea, in minunata sala cu finisaje si ornamentatii interioare cu un accentuat ton rococo, au fost condusi de frumoasele castigatoare ale evenimentului Miss Crisana 2012.

Muzica salveaza vieti este cel de-al 3-lea spectacol organizat in acest an in cadrul campaniei ”Cineva are nevoie de tine”. Printre invitati s-au aflat personalitati ale orasului, reprezentanti ai Consiliului Judetean – Vicepresedinte Ioan Mang, reprezentati ai Primariei Oradea – Viceprimar Mircea Malan, consilieri Ioan Cupsa, Aurel Mohan, Sen. Cseke Attila, Radu Tirle,Traian Abrudan, Marius Blaga, precum si medici de seama mereu prezenti in aceasta campanie: Dr. Zoia Bitea, Dr.Pop Mircea, Dr.Carmen Pantis, Dr.Popescu Mircea, Dr.Sorin Ianceu, Dr.Popa Virgil,Dr.Corina Popa, Rob Mihai, lumea medicala avand reprezentanti din toate domeniile, dar si reprezentanti de seama ai Politiei Bihorene,Inspector Sef-Liviu Popa.Reprezentantul Mediului -Calin Mocan ,dar si cel al sportului,Ionel Bungau,profesori universitari din diferite domenii-Olimpia Mintas si Erika Mang,dar siPresedinta Lions 22 Oradea au fost prezenti in sala.  Oradenii si nu numai, au fost cu totii prezenti, fie si numai cu sufletul la acest spectacol. Organizatorii au fost impresionati de prezenta a doua distinse doamne, cu o varsta respectabila, dar si cu probleme de sanatate, care au onorat cu prezenta lor, dar si financiar acest spectacol. Astfel Marcel Pavel a dovedit  ca este iubit si apreciat indiferent de varsta, clasa sociala sau de culoare politica. Pentru 2 ore cu totii, artisti sau spectatori au fost sustinatorii acestor copii si a parintilor lor.

Dupa o scurta prezentare a campaniei,  Camelia Pascui a adus pe scena in deschiderea spectacolului Grupul ”Intermezzo” cu un moment compus din piesele: Divertisment III – Mozart, vals Sange Vienez – Johan Strauss, precum si polka Tren de placere. Aplauzele spectatorilor, dar si trandafirii albi daruiti de Razvanel, unul dintre copii ce vor fi ajutati in urma spectacolului, au fost rasplata pe care au primit-o Florin Avram, Tibor Kurucz, Valer Minecan si Maria Trendler.

Urmatorul moment a fost al invitatului de la Forli, Zanconi Danilo, cantaret care cunoaste cum e sa lupti cu cancerul, trecut fiind si el printr-o astfel de experienta. “My way”, “Margherita”, ” Male Femina” si ” O surdato nnammurato” au rasunat in minunata sala a Teatrului Regina Maria.

Cel mai asteptat si impresionant moment a fost bineinteles intrarea in scena a artistului Marcel Pavel. Desi implicat intr-un grandios proiect cultural european “Classical Music Album” ce va cuprinde trei volume cu arii din opere celebre, cantonete celebre evergreen, Marcel Pavel s-a implicat in campania “Cineva are nevoie de tine”.

Daca pentru artist “muzica reprezinta mesajul libertatii universale”, in seara spectacolului, Marcel Pavel  a dovedit ca “daca iubiti muzica, iubiti totul”. Piesa de deschidere a fost “Per Te” urmata de piese de succes interpretate grandios de maestru si rasplatite cu aplauzele generoase ale publicului. Impresionat de trandafirul alb primit din partea copiilor, maestrul a depasit momentul cantand cantoneta “Mamma”.

Daca “O sole mio” a fost cantat impreuna cu invitatul din Italia, refrenul piesei “Delilah” a fost cantat de toti cei prezenti in sala si a adus pe scena un spectator cunoscut in Oradea ca iubitor de muzica, Corneliu Maier.

Spectacolul s-a incheiat intr-o atmosfera plina de entuziasm cand Marcel Pavel a dedicat sotiei sale “Oci ciornie”, precum si slagarul dedicat tuturor femeilor din Romania “Frumoasa mea”.

Renumitul artist a ridicat de trei ori publicul in picioare pentru prestatia sa si a incheiat seara spectaculos cu un bis – “Nessun dorma”. Artistul s-a alaturat sponsorilor donand in aceasta campanie 1.000 lei.

Vestimentatia prezentatoarei a fost asigurata de designerul Cristina Edu.

Acest spectacol care va ajuta trei copii suferinzi si o tanara de 24 de ani nu ar fi avut loc fara sprijinul:

Casa de Cultura Oradea

Consiliul Judetean Bihor

Teatrul Regina Maria

Benvenuti

Bijuteria Roma
ExA – Broker de asigurari
Luminita
Scoala Auto Dorina
Bijuteria Athena
Hercules Body Center
Hanul Pescarilor
Turism Baile Felix SA
Double Tree by Hilton Oradea
Floraria Ica
Femaris – Solutii industriale
Centrul cultural Italian Oradea
Degaus Design

Multumim de asemenea si donatorilor generosi care au dorit sa ramana in anonimat.

Multumim si fotografilor Badea Ovidiu si Zuchiathi Csaba de la Oradea Life pentru imaginile incredibile surprinse.

Partenerii media care ne-au fost alaturi:

Antena 1 Oradea
Jurnalul Bihorean
Zile si Nopti
Bihor Online
Crisana
MissTV

Bihoreanul

 

[fbphotos id=462249810487838]

 

muzica salveaza vieti, marcel pavel muzica salveaza vieti

Imagini pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.