Miss Caritate Romania 2013

Seara de 28 August 2013 a demonstrat ca oradenii si cei prezenti la evenimentul caritabil  “Fashion & Music – Miss Caritate Romania” organizat de Fundatia “Sanatatea Ta” sunt oamenii cu suflet mare si inteleg pe deplin sensul cuvantului “caritate”.

Aproximativ 200 de invitati au fost prezenti la celebra locatie Hanul Pescarilor, unde doamna Gyongy si intreaga echipa au asigurat o atmosfera remarcabila, asigurand gratuit, sala, ospatarii cat si o parte din meniul invitatilor.

Prima parte a spectacolului a fost dedicata fashion-ului, 12 participante au defilat in fata juriului compus din design-erului Catalin Botezatu, Bogdan Vladau – Burlacul, prieteni invitati de Catalin Botezatu, Marian Milică, Petre Antonescu si Petrus Ciprian, viceprimarul Ovidiu Muresa, Dr. Aurel Mohan, Andra Candina – Angels Event Arad, Adrian Cazu – din partea companiei Benvenuti, Alexandra Lazureanu, Simut Carmen Luciana – din partea Asociatiei pentru Promovarea Calitati in Educatie si Sorina Patcas – din partea companiei Selgros.

Tinutele frumoaselor domnisoare au fost asigurate de catre Florentina Kutlac si Roxana Bungau – donand si la licitatie rochii – de la magazinul La Galeria  si in curand site-ul www.stylecode.ro, pantofii au fost asigurati de catre Benvenuti si bijuteriile si coronitele daruite castigatoarelor de catre Bijuteria Athena.

Fundatia a premiat cativa sponsori care i-au fost intotdeauna alaturi, Hanul Pescarilor, Selgros, Benvenuti, Cofetaria Danessa, Bijuteria Athena, Jurnalul Bihorean si Bihoreanul.

Catalin Botezatu nu a venit doar in calitate de presedinte al juriului, dar si ca prieten al fundatiei, donand prin intermediul prietenilor sai sume importante de bani, astfel a raspuns invitatiei noastre de a ne fi alaturi ca de fiecare data.

Publicul a fost incantat de catre interpreti locali precum, Sanziana Toader, Carmen Stoica, Marian Filip si Alexandrina Chelu, Larisa Oros precum si fetita caruia se va dona o parte din bani, Nemethi Patricia de 13 ani cu leucemie, de asemenea DJ Fany si cantaretii de la Hanul Pescarilor au destins atmosfera.

Un moment muzical a fost oferit si de catre Bogdan Vladau incantand publicul.

Cel mai asteptat moment in fashion al spectacolului a fost decernarea premiilor, iar juriul a ales locul III pe Denisa Ciordaş, locul al doilea pe Antonia Costea, Miss Caritate Romania, oferit pentru prima data in Romania a fost desemnată orădeanca Denisa Panti Maria.

Szakacs Malvina a fost desemnata Miss Caritate Press, Darie Diana a primit premiul Miss Caritate Arad, Dumitru Patricia a castigat Miss Caritate Popularitate si Bianca Chirila luat premiul Miss Caritate Hanul Pescarilor. Toate participantele au primit bilete gratis la Aqua President din Baile Felix.

2808byRT-117

A doua parte a evenimentului mult asteptata si apreciata a fost prestatia cantaretului Florin Chilian, bisat el a revenit pe scena si astfel a incheiat spectacolul cu o minunata melodie “Zece”.

O alta vedeta s-a facut remarcata in timpul licitatie, Aurel Tamas, cumparand un costum popular bihorean si promitand oradenilor un spectacol caritabil o data cu lansarea noului sau album.

Pe aceasta cale multumim partenerilor nostrii: Hanul Pescarilor, Smartware, Carrefour, Hotel Continental Oradea, Benvenuti, Selgros, Double Tree Hilton Oradea, Bijuteria Athena, Famous Place, Asociatia Neurochirugie Oradea, Cofetaria Danessa, Clinica Pasdur, Sinton Expert, Hotel President & Aqua President, Oradea Life, Independent Films, Adela Rusu Photography, Oradea Best Photo, Marius Bulzan Photography si DJ Fany.

Din banii stransi Fundatia va ajuta urmatoarele cazuri:

Nemethi Patricia de 13 ani eleva la sc.gen.11 din Oradea care sufera de leucemie o forma foarte rara si are nevoie de analize in Turcia pentru o diagnosticare corecta care ii va stabili tratamentul necesar.

Pentru trei fetite triplete nascute in 2004.10.05 cu diagnostic autiste, epilepsie, retard psihic grav, parapareza spastica si un IQ de 29, nascute la 6 luni cu scor Apgar de 4/5.

Iar ca si cazuri sociale 3 copii de 9 ani respectiv 11 ani  din care doi gemeni parasiti de parinti si crescuti de oameni sarmani dar cu suflet mare.

Tot caz social avem doua fetite surori Roxana Diana de 14 ani si Camelia Denisa de 6 ani,  a caror parinti sunt bolnavi psihic dar fetitele au potential intelectual.

Cofetaria Danessa a donat fetitelor triplete o masina de spalat din proprie initiativă.

 

Comment List

  • Patricia Maria 30 / 08 / 2013 Reply

    Felicitari pentru initiativa si reusita unui asemenea eveniment … Invitati de o reala valoare umana … Neinspirata alegere invitarea unui ,,pitzi'' masculin, ,,artistul'' Bogdan Vladau … Chiar nu avea ce sa caute alaturi de Chilian sau Tamas .. E doar un biet personaj ce traieste din imagine si … cam atat … E atat de fals in toate fotografiile, joaca un teatru ieftin, se vede de la o posta …

  • Eu Tu 01 / 09 / 2013 Reply

    (Y)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.