Miss Crisana 2013 – Casting / Preselectie

Castingul va avea loc la Hotel Continental – Oradea in data de 21 Iunie incepand cu orele 18:00.

Dacă ai cel putin 18 ani şi peste 1,70 m înălţime, vino la preselectie. Poţi fi chiar tu una dintre frumoasele castigatoare.

Pentru inscrieri 0740 86 38 66 sau pe site-ul:
http://misscrisana.ro/

Toate castigatoarele de la Miss Crisana 2013 din 27 Iunie, sub licenta Tres Jolie, vor fi invitate sa participe la mare, in perioada iulie-august, la prezentari de moda si sedinte foto organizate de MissTv. Toate aceste programe vor fi filmate si difuzate pe MissTv.ro

Sejururile oferite sunt de cel putin 2 saptamani si pana la 2 luni. Cheltuielile de cazare si masa sunt acoperite de MissTv. Pe langa toate acestea, castigatoarele vor avea parte si de multe alte surprize.

A doua editie a evenimentului Miss Crisana 2013, eveniment cu scop caritabil organizat de Fundatia “Sanatatea Ta” in parteneriat cu Tres Jolie Bucuresti pentru a sprijini copiii cu probleme de sanatate inscrisi in fundatia noastra,  va avea loc pe data de 27 Iunie, incepand cu orele 19.00, la Hanul Pescarilor din Oradea.

Anul trecut, titlul Miss Crisana 2012 a fost castigat de catre concurenta Ichim Lavinia din Arad, dupa o atenta selectie a unui juriu competent dintre cele 20 de candidate.

Designerul Catalin Botezatu, prezent si anul trecut la eveniment, atat in juriu cat si in calitate de sponsor al evenimentului, va fi prezent si in acest an, in calitate de presedinte al juriului. Printre programele evenimentului, se numara si prezentarea colectiei Ego Men’s Fashion Concept.

Cele 20 de concurente care vor urca pe podium vor dovedi ca au inteles ce inseamna cuvantul caritate alaturi de frumusete.

Spectacolul va fi intregit de prezenta vedetelor Florin Chilian, Marian Filip, Alexandrina Chelu, Carmen Stoica, Larisa Oros si Vlad Tataru, dar si de un invitat surpriza.

Afis Miss Casting

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.