Mozaic pentru Spitalul Grigore Alexandres​cu

10 voluntari au oferit un cadou special Spitalului “Grigore Alexandrescu” de Moș Nicolae

 

Miercuri, 5 decembrie 2012, Asociația Hands Across Romania alături de un grup de voluntari au fost mesagerii Moșului Nicolae pentru 100 de copii din cadrul Spitalului “Grigore Alexandrescu”. Maria Răducanu le-a adus un zâmbet copiilor cântând pentru ei colinde.

 

Realizarea unui mozaic pentru Spitalul Grigore Alexandrescu a fost donația făcută de către un grup de voluntari coordonat de către artistul plastic Cristina Buzamet, și cu sprijinul SIKA România.

 

“Ne-am dorit ca prin acest proiect să ieșim din indiferență și să realizăm ceva frumos și terapeutic, am vrut să profităm de coeziunea grupului de cursanți care s-au implicat voluntar în acest proiect.” a specificat Cristina Buzamet.

 

Asociația Hands Across Romania a oferit celor 100 de copii mici cadouri cu sprijinul Heidi Chocolate și Actimel.

 

“Ne bucurăm că prin intermediul unor astfel de oameni reușim să bucurăm sufletele copiiilor pentru care noi facem tot ce ne stă în putință să-i facem bine ca zâmbetele lor să fie mereu pe fețele lor.” a declarat Prof. Dr. Dan Enescu, directorul spitalului “Grigore Alexandrescu.

 

La eveniment au participat cei 100 de copii, voluntarii proiectului artistic, mass media, Maria Raducanu și Aniela Petreanu.

 

Despre Asociaţia Hands Across Romania (HAR)

HAR este o organizaţie non-guvernamentală care acționează ca un “hub” între societatea civilă și instituțiile guvernamentale și/sau sectorul privat. Contribuim la dezvoltarea durabilă a comunității prin aportul la proiectele din sectoarele social, medical și cultural. Asociația hands Across Romania este membră a Alianței pentru Sănătate din România.

 

[fbphotos id=468113869901432]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.