Oradenii – model de frumusețe sufletească

Oradenii au dovedit încă o dată că iși merită premiul “Comunitatea oamenilor frumoși” acordat în cadrul Galei Sănătatea Ta 2013. 

“Ajutați-o pe Alexandra!” a fost mesajul lansat de Sorin Costache, cunoscutul instrumentist ce a moștenit de la tatăl său, Gică Costace, nu doar dragostea pentru muzică ci și dragostea pentru oameni.

Îndrăgit și apreciat de colegii săi dar și de public, instrumentistul Sorin Costache, a reușit să organizeze un spectacol inedit și grandios  în același timp, aducând în 28 noiembrie 2013, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea, nume sonore a muzicii populare din Bihor, dar și din țară.

Impresionați de apelul prietenului lor,  interpreții: Vasile Coca, Tinu Vereșezan și îndragitul Văru’ Sandel, vor fi alături de Cornel Borza, Adi Balint, Florica Zaha, Leontin Ciucur, Antonela Buțiu, Corina Szatmari, Oana Lianu, Cosmin Marta și Florica Tomoioagă, Ansamblul “Nuntașii Bihorului”, Simona și Felicia Costin, Monica Blaga, Popovici Anne-Marie, pentru a demonstra că “nici una dintre averile lumii nu poate înlocui dragostea pentru copii”.

Acordeonistul orchestrei Profesioniste Crișana – Sorin Costache – va avea alături 19 instrumentiști din Bihor și Sălaj, fiind îndrumați de Dirijor Prof. Liviu Buțiu.

Fundația Sănătatea Ta mulțumește celui care a fost organizatorul principal al spectacolului, acordeonistul Sorin Costache, tuturor interpreților, partenerilor Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, The Store, Drink Shop, Daciana, Pensiunea Davidof, Cofetăria Danessa, partenerilor media, dar și tuturor celor care vor fi prezenți la spectacol.

 

alexandra afis casa de cultura 2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.