Pregateste tenul familiei tale pentru sezonul estival!

Se apropie vara! se simte briza marii, soarele ne mangaie imbietor spre relaxare, vacanta si excursii, muntii ne ispitesc cu racoare si odihna!
Corpul nostru cauta din ce in ce mai mult sa renunte la haine astfel ca pielea sa respire libera de vesmintele care o tineau prizoniera in sezonul rece.
Noi femeile, mame sau nu, avem tendinta sa indrumam familia noastra spre un mod de viata sanatos, spre sanatate corporala optima si nu in ultimul rand suntem responsabile de starea cosmetica a intregii familii. Dar in primul rand, noi -femeia familiei- suntem etalonul, asa ca sa ne ocupam de tenul nostru.
Tenul este expus-in prima linie-razelor solare, care e solutia? hai sa ne aventuram un pic pe taramul pomadelor bunicii!

Este timpul alergiilor, a prafului purtat de vant deci va trebui sa dam iama in musetel si galbenele, compresele cu aceste plante pot fi o revelatie pentru tenul nostru! In cazul in care folosim zilnic si multe produse cosmetice, am putea recurge saptamanal la curatirea tenului cu masca facuta din minunatele capsuni sau putin mai riguros, la masca din faina de malai -un gomage senzational pentru ten.
Soarele aspru dominant al zilei, prin prezenta lui covarsitoare ne poate creea probleme deci haideti sa ni-l facem mai bine un aliat decat un dusman! Astfel pentru femeia moderna si cocheta a zilelor noastre, ritualul zilnic de infrumusetare ar trebui sa inceapa cu aplicarea unei creme de fata cu factor de protectie ceva mai ridicat, ex. peste 15 sau 20. Urmeaza sa aplicam machiajul propriu-zis,astfel fata noastra va fi protejata pe intreg parcursul zilei.

Maior Ramona - Salon Isis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.