Primii pasi spre corpul pe care l-ai visat

Pentru cei care au kilograme in plus si nu au timp sa se antreneze intr-o sala de fitness, sau nu pot sa respecte orele de mese, sau un program nutritional conceput va rog sa va faceti urmatoarele 2 promisiuni si nu ve-ti regreta.

Promisiunile nu trebuie sa fie pentru un an intreg, e destul sa faceti asta pentru o luna si rezultatele obtinute va vor motiva sa o faceti mai departe.

Fa o plimbare de minim 30 de minute in fiecare zi.

 Poate ca nu ai timp sa te antrenezi intr-o sala, poate ca numai drumul pana la sala iti va lua peste 30 de minute, tot ceea ce trebuie sa faci e sa-ti promiti ca in fiecare zi vei face o plimbare de 30 de minute. Pe langa beneficiile deja cunoscute : protectia inimii, imbunatatirea memoriei si a imunitatii, cat si combaterea depresiei, aceasta simpla plimbare te va ajuta sa dai jos din kilograme.

Fa o plimbare de 30 de minute in fiecare zi si vei pierde intre 5 si 10 kg pe an.

Propuneti sa faci o plimbare de minim 30 de minute in fiecare zi o luna de zile!

Inlocuieste 2 alimente/mancaruri nesanatoase din alimentatia ta cu 2 sanatoase.

 Poate iti e greu sa treci la un program nutritional sanatos si sa lasi la o parte toate vechile “obiceiuri culinare” dintr-o data. Cu siguranta va fi un stres pentru organismul tau si asa stresat deja. Incearca sa inlocuiesti 2 alimente /mancaruri nesanatoase din alimentatia ta cu 2 sanatoase. Propuneti sa faci asta o luna de zile si vei fi uimit de rezultate.

Daca bei sucuri gazoase, inlocuieste-le cu apa plata si vei pierde pana la 20 kg pe an. Daca obisnuiesti sa mananci cartofi prajiti, incearca sa ii inlocuiesti cu cartofi copti sau fierti si vei pierde pana la 10 kg intr-un an. Gaseste-ti 2 alimente nesanatoase si inlocuieste-le, daca sunt dulciuri incearca sa consumi fructe, daca sunt macaruri grele, incearca sa le simplifici si sa le gatesti sanatos.

Propuneti acest lucru macar o luna de zile!

Sper sa incercati si d-voastra si astept sa imi impartasiti rezultatele obtinute !

Instructor fitness

Radulescu Titus

www.titus-fitness.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.