Pentru copii frumosi, dinti sanatosi

Joi, 13.06.2013, intr-un cadru festiv din incinta salii de conferinte de la Double Tree by Hilton, 75 de studenti din anul 5 de la facultatea de stomatologie au fost premiati pentru activitatea depusa in Proiectul Educational “Pentru copii frumosi, dinti sanatosi!”. Acesti studenti impreuna cu profesorii lor au fost prezenti in mai multe clase de a II-a din tot judetul Bihor pentru promovarea educatiei de sanatate orala. Astfel, cei 8000 de elevi s-au imprietenit si s-au familiarizat cu termenii medicali folositi in stomatologie.

Cuvantul de deschidere l-a avut coordonatorul proiectului, Dr. Nicolae Calin Sonea si doamna biolog Carmen Dinescu care au tinut sa multumeasca DSP Bihor, Universitatii din Oradea, Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea si Inspectoratului Scolar pentru participarea la acest proiect.

Pe langa premiile si diplomele oferite de coordonatorii de proiect , studentii au mai primit un premiu artistic oferit de Fundatia Sanatatea Ta care i-a adus pe scena artisti locali, precum si iluzionistul Lucca, venit special din Viena.

Lavinia Chifor, Sanziana Toader, Carmen Stoica, Larisa Oros si Marian Filip au incantat publicul cu mai multe genuri de muzica, de la muzica populara, la muzica contemporana si country.

Seara s-a terminat cu un dans tiganesc foarte apreciat de catre public, oferit de Ansamblul Folcloric Crisul.

Multumim sponsorilo, Holcim, Orange, Cosmote.

[button link=”http://www.facebook.com/media/set/?set=a.552401468139338.1073741833.355796654466488&type=3″ color=”#560101″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” target=”self”]IMAGINI PENTRU COPII FRUMOSI, DINTI SANATOSI[/button]

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.