Scrisoare de multumire din partea tatalui Amelia Maria Popa

 

 

 

 

 

 

În data de 9 mai 2012 a avut loc concertul caritabil de ajutorare pentru fetiţa noastra, Amelia Maria Popa. Dorim să le mulţumim în numele ei tuturor celor implicaţi în această activitate, oameni minunaţi, care au răspuns fără să clipească şi ne-au sărit în ajutor, oameni pe care i-am cunoscut sau nu, oameni cu sufle!

Mulţumim celor care au contribuit la realizarea acestei activităţi, în special şefului ITPF Oradea, Iancu Nicolaie, echipei Sănătatea Ta a Antenei 1 Oradea, d-nei Toma Filita, artiştilor orădeni care au raspuns imediat si fără nici un fel de pretenţie financiară,chiar mai mult,  au participat şi cu bani pentru cauza noastră, în frunte cu Cornel Borza cel care a donat prima 100e in urna amenajata in seara spectacolului. Mai avem de amintit foarte mulţi oameni, din clasa politică, colegi, mulţi pe care noi nu îi ştim sau nu vor ei să-i amintim. Din păcate nu am putut fi prezenţi pentru că eram la tratament în Paris, dar am vizionat spectacolul şi a fost unul de excepţie, nouă ne-a plăcut foarte mult. Sperăm ca echipa Sănătatea Ta să poată ajuta cât mai mulţi copii sau oameni aflaţi în dificultate, pentru că prin acest mod se sprijină oamenii aflaţi la nevoie, în mod direct, fără nici un fel de intermediere. Strângerea de fonduri s-a  realizează absolut transparent, echipa Antenei 1 Oradea ocupându-se doar de organizare, banii fiind viraţi direct în contul familiei,sau mi-au fost inmanati personal de catre organizatori.

Amelia este sub tratament de mult timp şi rezistă cu mult curaj, medicii din Franţa sunt încrezători oferindu-i 80% şanse să se facă bine. Şi cu ajutorul dvs. ea o să se apropie de vindecare completă de boala crunta care o pune la încercare. Mulţumimpentru sansa acordata Ameliei!

– Ioan Popa, tatăl Ameliei Maria Popa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.