Sedinta foto pentru caritate

Artistul István Téglás se alătură campaniei umanitare:  Salvează o viaţă. Ajută un copil să se bucure de mama lui.

Mâine, 11 iulie, artistul István Téglás va participa la o şedinţă foto caritabilă în scopul ajutorării unei tinere mămici, Mihaela Blaga, care urmează să se opereze de tumoare în perioada 15-21 iulie.

István Téglás este unul dintre puţinii oameni cu suflet mare care au acceptat invitaţia de a face parte din această campanie umanitară.

Şedinţa foto este deschisă tuturor persoanelor care doresc să se implice în ameliorarea situaţiei critice în care se află Mihaela Blaga.  Astfel, mâine între orele 14:00 şi 20:00 oricine doreşte să aibe parte de o fotografie profesională şi să facă o faptă bună este aşteptat la studioul foto situat pe Calea Victoriei nr 136, scara A, etaj 4, apartament 14, interfon 14, sector 1, Bucureşti.

Fondurile strânse în urma acestei şedinţe foto vor fi donate în totalitate pentru operaţia de tumoare a Mihaelei Blaga.

Mihaela Blaga este o tânără de 35 de ani, din Hârşova, pentru care suferinţa pare că nu se mai termină.

Povestea Mihaelei, mamica unui băieţel minunat de doar 8 ani şi soţia unui om cum rar întâlneşti, a început acum aproximativ 5 ani, când după două operaţii la sâni a suportat o nouă interventie chirurgicală la cap, suferind de o tumoare cerebrală. Rezultatele operaţiei însă nu au fost excelente motiv pentru care a fost obligată să meargă la o clinică în Turcia unde timp de 6 săptămâni a făcut radioterapie. Ulterior, timp de 5 ani de zile a urmat un tratament medicamentos, anual mergând la control. Rezultatele analizelor mergeau spre vindecare, urmând ca la sfârşitul acestor 5 ani de tratament şi spitale să fie complet recuperată.

Anul acesta s-au împlinit 5 ani însă, necazul a continuat. În urma unei vizite la un spital din Turcia, unde a ajuns la urgenţă din causa unor crize foarte puternice, Mihaela a fost diagnosticată, constatându-se recidivarea bolii. Trebuie ca Mihaela să fie operata de urgenţă în cursul săptămânii 15-21 iulie.

Pentru această a doua operaţie la cap, Mihaela are nevoie de 35 000 de euro. Post operaţie, urmeaza să facă iar radioterapie.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.