Spectacol Caritabil – Furtuni de Vise – Aurel Tamas

Spectacolul “Furtuni de Vise” organizat de Fundația “Sănătatea Ta” a avut atât un scop caritabil, cât și acela de a oferi partenerilor și prietenilor fundației un spactacol de excelență, avându-l ca invitat pe Aurel Tămaș și formația sa.

Îndrăgitul interpret a încântat publicul atât prin muzică, cât și prin momentele ce au adus zâmbetul pe buzele invitaților. Minunata sală a teatrului Regina Maria a dat un aer de prestanță evenimentului, dar și căldura unui camin ce a cuprins întreaga familie ce inconjoară Fundația „Sănătatea Ta”. În deschiderea evenimentului Camelia Pășcui, președinta fundației, a menționat că acest eveniment este o continuare a celui din august “Fashion & Music – Miss Caritate Romania” care i-a avut ca invitați speciali pe Florin Chilian, Cătălin Botezatu și Bogdan Vlădău.

Au fost transmise invitaților mesajele primite de la părinții a căror copii au fost ajutați de fundație. Fundația „Sănătatea Ta” nu este una mică așa cum credeam, fiind doar patru membri: prietena mea Liana și fii noștri Marius și Tudor. Este o Fundație mare datorită prietenilor care sunt prezenți mereu la evenimentele noastre, a lumii medicale Bihorene, a personalităților și artiștilor care răspund mereu prezent invitației noastre. Ne onorează prezența în această seară a d -lui Prefect Claudiu Pop, d-lui Vicepreședinte al CJ Ioan Mang, d-lui Viceprimar Ovidiu Mureșan, d-lui Inspector șef Liviu Popa, Inspector șef Iancu Nicolae, consilier Aurel Mohan. Mă simt onorată că la acest eveniment Episcopia Ortodoxă Română este alături de noi prin prezența Pr.Laurentiu Lazar. Printre invitați s-a aflat și domnul Steve Lee – reprezentant al companiei Dongling China, care a fost fermecat de repertoriul îndrăgitului artist Aurel Tămaș.

„Doresc să mulțumesc partenerilor media Jurnalul Bihorean, Crișana, Bihoreanul, Evenimente Oradea, Zi de Zi Oradea, Oradea Life, CityNews.ro – TMG și mai ales Realitatea TV -d-lui Cosmin Gușe pentru mediatizarea națională a evenimentelor noastre.

Evenimentul nu putea avea loc fără sprijinul partenerului Teatrul Regina Maria” a spus Camelia Pășcui la încheierea evenimentului.

[fbphotos id=608000462579438]

Comment List

  • Florica Goina 16 / 10 / 2013 Reply

    am venit cu drag la spectacol si m-am intors f.relaxata si multumita,realizand ca am facut si o fapta buna si am petrecut o seara minunata

  • Adina Vesa 16 / 10 / 2013 Reply

    MA BUCUR

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.