Tabara pentru copiii cu diabet Editia V

Clubul Lions Oradea 22 este o organizatie nonprofit care se implica in viata  comunitatii bihorene de 10 ani . Ne-am gandit sa oferim copiilor cu diabet o tabara scolara, o tabara speciala numai a lor .

               In perioada 22-28 iunie 2013 organizam editia a V-a a taberei in Baile 1 Mai la Pensiunea ”Bliss” . In cadrul taberei le oferim celor 20 de copii participanti  cazare, 5-6 mese pe zi cu alimente adecvate, asistenta medicala permanenta de specialitate si evaluari medicale. Pe langa toate acestea le oferim compania celorlalti copii si multe, multe activitati recreative,  plimbari , sport , jocuri , dans , ateliere creative , excursie la pestera Meziad si pestera cu cristale Farcu iar la final o petrecere cu masti de carnaval confectionate de copiii din tabara .

          Ne vom bucura la petrecere de prezenta celebrului designer Catalin Botezatu, caruia ii multumim ca a acceptat invitatia noastra .

              Doamnele din clubul Lions Oradea 22 cu daruire si devotament vom sta alaturi de copiii prezenti in tabara si vom crea impreuna cu ei momente speciale, de neuitat despre care cu siguranta vor povesti odata intorsi acasa .

 

                                             Irina Crisan

                                   presedinte Lions Club Oradea 22

One Comments

  • Doina Puscas 25 / 06 / 2013 Reply

    felicitari organizatorilor, succes in crearea de modele. poate vedem si o parada a modei si premierea cistigatorului sau cistigatoarei? avind specialisti printre……C. B.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.