Tricouri licitate pentru Kevin

La restaurantul Hotelului Continental a avut loc in seara de 14 august 2013, o licitatie pentru viata organizata de staff-ul clubului FC Bihor. Cei 150 de invitati dintre care vedetele fotbalului romanesc, oficialitati ale judetului, precum si oameni de afaceri, au licitat tricourile fotbalistilor bihoreni dar si ale vedetelor sportive care au reprezentat Romania in intreaga lume. Echipa “Generatia de Aur” a fost activa atat pe gazon cat si la licitatie, donand tricourile dar si licitand pentru intregirea sumei necesare copilului bolnav.

 

Licitatia a inceput cu un tricou al lui Rotariu, licitat de Hagi, Belodedici a licitat tricoul lui Sandu Terkes. Cel mai ravnit tricou de la licitatie a fost cel al “Regelui” Hagi, achizitionat de patronul lantului de magazine 3G. Tricoul bihoreanului Lucian Ciocan a fost cel mai dorit dintre echipamentele bihorenilor, fiind adjudecat de Radu Coste cu suma de 6000 de lei. De apreciat este gestul Sefului Adjunct al IPJ Bihor, Ioan Brandas, care si-a adjudecat tricoul lui Marcel Abrudan, daruind acest tricou lui Kevin.

Coechipieri in acest meci al licitatiei pentru viata au fost: Cornel Popa, Dumitru Volosenuc, Cuc Ioan, Ovidiu Muresan, Adi Moisa, Marius Tunduc, patronul firmei de transport Lancetti – Ionel Ghib, cel care a si donat la finalul licitatiei suma de 21000 de lei, iar Ioan Tomele (Tiger Amira) a donat printr-un prieten prezent in sala, suma de 5000 de lei.

La finalul dineului s-a strans suma de 77000 de lei, aceasta reusita datorandu-se in parte si moderatorului Antena 1 Oradea, Victor Mihalcea. Parintii si organizatorii multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost prezenti.

Urmariti in continuare interviurile organizatorilor si ale jucatorilor prezenti la acest meci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.