Un martisor pentru fiecare

Fundatia Viorel Negrutiu a daruit vineri 1 Martie, un martisor pentru copiii de la Centrul de Plasament pentru Copiii cu Probleme Psihosociale, aflat pe strada Traian Lalescu, Director Crin Boier si la sediul copiilor cu autism Asociatia SOS Autism Bihor. Actiunea caritabila am intitulat-o Un martisor pentru fiecare. Insotiti de elevii cls II-a C de la Scoala  Dacia cu Profesoara Mirela Toth s-au oprit pentru o ora  la azilul de varstnici C. E. Beniamin, aflat sub conducerea Fundatiei Consistoria, copiii au impartit martisoare facute de ei, portocale, iar membrii fundatiei noastre au daruit 100kg de zahar. Preotul Roman Pintea a multumit pentru ajutorul primit, dar mai ales pentru vizita copiilor, intrucat varstnicii “au primit un martisor impletit cu fire de iubire, ce nu poate fi cumparata de la magazin”. Chiar la intrare in camin, copiii au fost sfatuiti de prof. Mirela Toth sa-i priveasca pe cei carora le daruiesc martisoare si portocale “ca si cum ar fi bunicii vostrii”.

Fundatia Viorel Negrutiu a distribuit in perioada sarbatorilor de iarna 1800 kg de zahar la mai multe persoane cu probleme sociale, la Fundatia Caritas, Clubul Rotari, Clubul Lions, Scoala Dacia, Azilul de Batrani C.E. Beniamin, Gradinita nr. 50, Scoala nr. 16 si la Spitalul din Nucet.

In ultimii 3 ani fiiind deja o traditie pentru Camelia Pascui de a imparti zaharul primit de la un sponsor generos ce doreste sa ramana anonim(Daruri pentru varstnici). Insotiti  de Sanziana Toader, membrii fundatiei au daruit martisoare, zahar, portocale, detergent persoanelor internate in Centrul Medico Social Nucet. Aici au fost intampinati de directorul centrului Ioan Lucaciu, care a organizat o adevarata zi de sarbatoare a primaverii. Impresionant a fost programul realizat cu pacientii internati in centru, care desi au un  IQ foarte mic, chiar 12, au impresionat auditoriul pana la lacrimi cu programul de cantece si poezii daruit celei mai dragi fiinte MAMA. Sanziana Toader a incantat cu glasul ei atat personalul medical cat si pe pacienti, care au dansat si au cantat impreuna cu ea pe scena improvizata. Invitati de preotul Nicolae Bura, membrii fundatiei si Sanziana Toader s-au deplasat la Centrul de asistenta sociala din Baita, unde au impartit martisoare, iar artista Sanziana Toader a cantat live pentru cei 20 de membrii ai centrului.

Impresionati de primirea avuta dar si de reusita actiunii, membrii fundatiei Viorel Negrutiu promit sa revina, insotiti de Sanziana Toader si de alte persoane cunoscute in show biz pentru a darui clipe de bucurie celor ce isi doresc cel mai mult iubire.

Sanziana Toader va darui de 8 martie, impreuna cu alti artisti, 2 spectacole. Unul la Casa de Cultura a Sindicatelor de la ora 18:00 – 20:00 si unul la Restaurant Transilvania de l1 17:00 – 20:00

Multumim sponsorului Ding Communication pentru martisoarele donate. De asemenea multumim profesoarei Mirela Toth pentru efortul depus impreuna cu clasa II-a C la crearea martisoarelor handmade.

 

[fbphotos id=509632299082922]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.