Vatman lovit cu pumnii

Miercuri, 30.05.2012, la ora 23.10, după ce călătorii din tramvaiul cu numărul 18-118 au coborât la staţia Ciheiului, tramvaiul s-a pus în mişcare în direcţia Nufărul. La trecerea de pietoni de după intersecţie, un pieton, deranjat de faptul că tramvaiul a mărit viteza după acesta a traversat dinspre Mc’Donald’s către partea opusă a străzii, s-a oprit în loc înjurându-l pe vatman.

Ajuns în cap linie Nufărul, vatmanul a coborât din tramvai în staţie unde se afla şi una din colegele sale. Luat prin surprindere, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către pietonul care cu câteva minute înainte l-a înjurat. Colega vatmanului a sunat la numărul unic de urgenţă şi un echipaj s-a deplasat la faţa locului. Impreună cu vatmanul, echipajul a încercat prinderea agresorului care, între timp, a fugit de la faţa locului, în zona străzilor C. Nottara şi Corea. N-a fost din păcate găsit. La întoarcerea la cap linie Nufărul, un echipaj al ambulanţei i-a acordat vatmanului îngrijiri medicale. 

 

In ultima vreme aceste cazuri sunt din ce in ce mai comune. Oare acesti oradeni sunt nemultumiti de serviciile de transport local sau sunt doar baietii smecheri ?

 

Sursa : www.otlra.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.