Viorel Bratu – detinatorul licentei Miss Crisana 2012

[quote style=”1″]

Va multumim inca o data, pentru modul fantastic in care v-ati mobilizat pentru ajutorarea unor suflete aflate in nevoie cu ocazia evenimentului caritabil Miss Crisana.

Doar datorita dumneavoastra s-au adunat 53.000 RON din donatii, bani care s-au dus in totalitate, catre cazurile medicale mediatizate de Camelia Pascui prin intermediul presei locale!
Aceasta suma reprezinta un record absolut pentru evenimentele de moda caritabile organizate in Oradea in ultimii 20 de ani, motiv pt care Tres Jolie va acorda Oradiei si Bihorului titlul de “Comunitatea oamenilor frumosi“!

In spiritul angajamentelor asumate de Tres Jolie, in calitatea sa de coorganizator al spectacolului Miss Crisana,va anuntam ca 5 dintre finaliste au fost deja in Bucuresti.

De asemenea, pe 25 octombrie organizam in capitala, impreuna cu partenerii nostri: Princess Club, Arrogance Events, ziarul Libertatea si MissTv-“Televiziunea oamenilor frumosi din Romania, concursul – spectacol Miss Fotbal, in cadrul caruia vor fi acordate si titlurile Miss Divizia Sexy, Miss Liga Sexy si Miss Echipa Nationala de Fotbal.
La acest eveniment grandios, la care si-au anuntat participarea majoritatea televiziunilor nationale precum si numerosi sponsori, este invitata si detinatoare titlului Miss Fotbal Crisana, oradeanca Laura Bojan.
Cu promisiunea ca absolut toate obligatiile asumate in fata dumneavoastra vor fi onorate,va asiguram de prietenia si sustinerea noastra viitoare!
 [/quote]

Astfel caracterizeaza Viorel Bratu – Tres Jolie, evenimentul caritabil Miss Crisana 2012.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.