Zilele Comunei Popesti – Prima Editie

Primarul Comunei Popesti , Dorin Curteanu, a oferit un spectacol grandios cu ocazia serbarii zilelor comunei.

Spectatorii care au venit atat din localitate cat si din imprejurimile acesteia s-au bucurat de programele artistice oferite sambata, dar si de ineditul concurs sportiv “Strong Man”.

Realizatorul spectacolului, Claudiu Borza, a adus pe scena interpreti de valoare. Pe scena din Popesti au urcat in ziua de sambata, 10 august: Monica Blaga, Luminita Tomuta Baba, Cornel Borza, Ansamblul “Auseana”, Lucian Seres, Alex de la Orastie, iar in ziua de dumnicia, 11 august: Gemenele din Bihor, Lucian Dragan, Geanina Nistor, Nicu Vesa si Simona Boncut, Florica Tomoioaga si Cosmin Marta, Sanziana Toader si Radu Barbura.

Desi se afla la primul mandat ca primar al Comunei Popesti, Dorin Curteanu, a reusit sa managerieze cu succes acest eveniment , avand alaturi sponsori din localitate si nu numai.

Sponsorii acestui eveniment au fost: Maestro Trading, Dorineli Rovy, Aghear Trans, Ardecrij, Total Guard Protect, S.C Redolaj S.R.L, Parc Fotovoltaic Voivozi, Hebristean Elena, Sejur, Carlos Prodimlex, Balaj Com, Bonet Serv, Bobilor, Marconf si Dumexim Constructii.

 

[fbphotos id=577487635630721]

Comment List

  • Yara Tomse 12 / 08 / 2013 Reply

    Felicitari organizatorilor si sportivilor! A fost spectacol adevarat.

  • SC Stilo Betocon SRL 19 / 08 / 2013 Reply

    Ati uitat sa scrieti la sponsori STILO BETOCON :d , in rest felicitari pentru tot!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.