„Ziua demnității medicale” la prima ediție

O inițativă timișoreană în premieră națională,
ZIUA DEMNITĂȚII MEDICALE

La împlinirea unui deceniu de activitate a Serviciului de Ambulanță NEUROMED, invităm presa timișoreana și națională să fim împreună, cu prilejul unui eveniment cultural de excepție și al lansării unei inițiative timișorene în premieră națională.

Concertul extraordinar al BIGG DIMM A’BAND, găzduit de Filarmonica Banatul, va avea loc duminică, 3 noiembrie 2013, de la ora 18:00, în prezentarea lui Robert Șerban, ocazie cu care va fi lansat, în premieră, proiectul Ziua Demnității Medicale.

O zi care va avea ca scop nu doar sărbătorirea tuturor celor implicați în actul medical, ci și prilejul de a promova egalitatea de sanșe a tuturor pacienților în fața actului medical performant, conștientizarea opiniei publice cu privire la oferta de servicii în sănătate, dezvoltarea competențelor profesionale și, nu în ultimul rând, a solidarității umane. Cu alte cuvinte, această zi se vrea o zi a Medicului și a Pacientului deopotrivă. O zi a demnității și respectului reciproc.

Proiectul este gândit pe termen lung și, cu ocazia concertului nostru, o sa depănăm o poveste. O poveste despre dureri, speranțe și viață, în care veți afla în ce fel, pacienți, medici și jurnaliști vor deveni personaje reale ale unei cărți unice în România. O carte despre oameni care au dăruit viață altor oameni, o carte despre zâmbete renăscute.

Toate acestea printre alte surprize cu care vă așteptăm…

Cu cele mai bune gânduri,

Dr. Lucian Florea
Director General Neuromed

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.